Implantul dentar performant VIDEO by CSID

Medicul specialist în implantologie orală Şerban Atanasiu descrie avantajele implantului dentar şi modalităţile moderne de realizare a implantului dentar.

Multe persoane se confruntă cu pierderea dinţilor, atât la vârstă tânără cât şi spre vârsta a treia. Soluţii există, iar pacienţii trebuie să ştie că refacerea danturii, cu ajutorul tehnicilor din stomatologia modernă, se poate face astăzi în timp record.

De altfel, medicii români sunt astăzi la curent cu cele mai importante noutăţi din implantologie şi investesc permanent în tehnologie. În România, a luat amploare şi turismul medical, medicii români tratând cu succes pacienţi din strâinătate, la costuri accesibile.

Implantul dentar este o procedură tot mai solicitată, care salvează sănătatea danturii şi redă zâmbetul chiar şi celor care au pierderi dentare majore. Ne explică în interviul video cum decurge un implant dentar performant, medicul specialist în implantologie orală, Şerban Atanasiu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Şerban Atanasiu - Medic Specialist Implantologie Dentara
Dr. Șerban Atanasiu a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină “Carol Davila” din București, iar în anul 2005 a obținut Competență în Implantologie Dentară. În anul 2007 s-a alăturat echipei Green Dental. Datorită talentului său ca medic implantolog, ...
citește mai mult