Horoscop ianuarie 2023

Află ce prezic astrele în luna ianuarie. Horoscop ianuarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în luna ianuarie. Horoscop ianuarie 2023.

Horoscop ianuarie 2023

Berbec – Elan în direcția scopurilor tale!

Ambițiile, obiectivele tale profesionale și responsabilitățile sociale sunt în vizorul tău la începutul lunii, scopul fiind amplificarea rolului tău în societate. Luna plină din 7 ianuarie te îndeamnă să fii mai flexibil în modul în care te împărți între carieră și familie. Pe 12 ianuarie, Marte, propriul tău guvernator iese din retrogradare ajutându-te să capeți mai mult elan în direcția scopurilor tale, care vor fi cu precădere îndreptate spre prieteni, aspirații de viitor sau proiecte colective în ultima parte a lunii.

Taur – Regândirea unor credințe sau valori!

Respectarea sistemului tău de valori și credințe cât și a filozofiei tale de viață devin criteriul principal în funcție de care vei tinde să iei anumite decizii în prima parte a lunii. Însă Luna plină din 7 ianuarie te provoacă să regândești adevărul acestor credințe sau valori, să vezi cine ești cu adevărat dincolo de ele. Dacă ai în plan să călătorești, înarmează-te cu răbdare. Din a doua parte a lunii atenția ta se îndreaptă spre planul social și profesional, unde ai șansa să-ți clarifici unele lucruri.

Gemeni – Noi orizonturi!

Cu Mercur, propriul tău guvernator retrograd și Marte retrograd în propriul tău semn, începi luna într-un mod mai reflexiv analizând cu atenție unele aspecte însă cu siguranță o vei termina în cu totul altă notă. Luna plină din 7 Ianuarie te îndeamnă să-ți revizuiești unele angajamente emoționale sau financiare ascultându-ți intuiția. Luna Nouă din Vărsător din 21 ianuarie îți deschide noi orizonturi fizice și intelectuale oferindu-ți șansa să-ți setezi o nouă direcție de creștere.

Horoscop ianuarie 2023

Rac – Adoptă o atitudine mai flexibilă și mai îndrăzneață!

Parteneriatele indiferent de natura lor și modul în care colaborezi vor fi foarte importante la începutul lunii. Este esențial să încerci să comunici cu cât mai multă claritate și transparentă. Luna plină din propriul tău semn din 7 ianuarie joacă un rol cheie întrucât te îndeamnă să revizuiești modul în care interacționezi în timp ce devii mai flexibil și mai adaptabil. Ieși din zona de confort și fii mai îndrăzneț. Din 21 ianuarie, unele angajamante financiare sau emoționale capătă importanță.

Leu – Revizuirea unor colaborări!

Începi luna într-o manieră practică și asumată, angrenat în administrarea acelor aspecte ale vieții care țin de muncă, sănătate, sarcini sau responsabilități cotidiene. Întrucât Mercur este retrograd până pe 18 ianuarie încearcă să fii cât mai organizat și atent la chestiuni de detaliu întrucât pot apărea neînțelegeri. Luna Plină din 7 ianuarie îți dă mai mult curaj în a revizui o anumită colaborare profesională dacă nu o simți potrivită însă oportunitățile nu vor întârzia odată cu Lună nouă din 21 ianuarie care vine cu alianțe promițătoare.

Fecioara – Ce te împlinește cu adevărat?

Luna începe într-o notă optimistă, sociabilă și chiar creativă, însă Mercur, propriul tău guvernator retrograd până pe 18 ianuarie te îndeamnă să descoperi dacă ești mulțumită de modul în care te pui în valoare. Luna plină din 7 ianuarie te îndeamnă să ieși din zona de confort și să-ți reprioritizezi activitățile sociale sau profesionale astfel încât să-ți amplifici gradul de satisfacție. Din 21 ianuarie șansele potrivite la momentul potrivit te ajută să concretizezi dorința ta de a face ceva care să te împlinească.

Balanța – Evidențierea talentelor proprii!

Familia, căminul și planul emoțional sunt importante pentru tine la începutul lunii, fapt care te face mai reflexiv și mai interiorizat. Prezența lui Mercur retrograd până pe 18 ianuarie în sectorul familiei te îndeamnă să regândești cu atenție unele chestiuni familiale sau legate de o proprietate imobiliară. Luna plină din Rac din 7 ianuarie te îndeamnă să fii mai asertiv în privința nevoilor tale profesionale în timp ce Luna Nouă din 21 Ianuarie este cu adevărat norocoasă amplificând atât nevoia de socializare cât și de evidențiere a propriilor talente.

Scorpion –Dorințe și motivații mai clare!

Ești stimulat atât fizic cât și intelectual în prima parte a lunii, angrenat în tot feluri de schimburi de idei și perspective, unele dintre ele chiar profunde.Luna Plină din 7 Ianuarie te invită să fii mai flexibil în gândire și comunicare, te scoate din zona de confort venind cu noi oportunități. Marte, propriul tău guvernator își reia mersul direct din 12 ianuarie, deci dobândești mai multă claritate în privința unor dorințe financiare sau sentimentale. Luna Nouă din 21 ianuarie te ajută să dai startul unor noi proiecte în cămin sau vis-à-vis de planul emoțional.

Horoscop ianuarie 2023

Săgetător – Ideile și cuvintele tale capătă amploare!

Începi luna angrenat în chestiuni practice, de natură financiară pe care încerci să le gestionezi cât mai eficient însă Mercur poate veni cu unele încurcături sau întârzieri până pe 18 ianuarie. Luna plină din 7 ianuarie te îndeamnă să gândești în perspectivă și să vezi cum poți deveni mai flexibil și mai adaptabil în eficientizarea unor costuri sau activități.Însă a doua parte a lunii este mult mai interactiv atât fizic cât și intelectual, ideile și cuvintele tale capătă amploare atrăgând norocul de partea ta.

Capricorn – Ambiție și progres!

Propriile tale direcții, interese, dorințe sau obiective sunt în vizorul tău la început de lună și chiar dacă nu toate decurg exact în ritmul dorit de tine, din cauza retrogradării lui Mercur în propriul tău semn până pe 18 ianuarie, asta nu face decât să te ambiționeze și mai mult. În timp ce Lună Plină din 7 ianuarie din sectorul parteneriatelor te îndeamnă să fii mai echilibrat în interacțiunea cu celălalt, luând în calcul dorințele ambelor părți implicate, Luna Nouă din 21 ianuarie crează contextul favorabil pentru a progresa material și financiar.

Vărsător – Transformă-ți visele în realitate!

Chiar dacă începi luna cu o stare mai reflexivă, adâncit în analize profunde ale unor aspecte pe care încerci să le înțelegi mai bine, din 3 ianuarie Venus, micul benefic intră în propriul tău semn reușind încet încet să schimbe focusul într-un mod pozitiv. Luna Plină din 7 ianuarie te îndeamnă să vezi ce modificări poți aduce în relația cu cineva, coleg, colaborator, partener pentru a detensiona unele lucruri. Luna Nouă din 21 Ianuarie din propriul tău semn este cireașa de pe tort a acestei luni întrucât îți transmite că ai puterea de a-ți transforma visele în realitate.

Pești – Conștientizări personale!

Interacțiunea cu prietenii cât și unele proiecte de viitor sunt în vizorul tău la început de lună. Însă din cauza retrogradării lui Mercur până pe data de 18 ianuarie ești nevoit să regândești modalitatea de concretizare a acestor proiecte. Luna Plină din 7 ianuarie te îndeamnă să-ți reprioritizezi anumite activități sau planuri astfel încât să-ți aducă mai multă satisfacție personală. Însă lucrurile devin mai profunde odată cu Lună Nouă din 21 Ianuarie care te ajută să ai adevărate conștientizări personale. Închei luna cu Venus în propriul tău semn deci pregătit pentru o nouă imagine.

Urmărește CSID.ro pe Google News