Horoscop dragoste 16-22 ianuarie 2023. Zodia care face schimbări în relații

Află ce prezic astrele în săptămâna 16-22 ianuarie 2023.  Horoscop dragoste 16-22 ianuarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 16-22 ianuarie 2023.  Horoscop dragoste 16-22 ianuarie 2023.

Berbec – Noi obiective de viitor!

Dacă în unele cazuri modul în care îți manifești afectivitatea este mai vizibil, în altele ești dornic să înțelegi mai profund dinamică dintre tine și celălalt. În weekend poți avea șansa să clarifici unele neînțelegeri cu partenerul de cuplu și să vedeți dacă priviți în aceeași direcție în privința unor obiective de viitor. Dacă ești singur, îți propui să fii mai activ în unele grupuri sau comunități pentru a întâlni persoane noi.

Taur – Care sunt lucrurile care au valoare într-o relație!

Dacă te simți atras de cineva săptămâna aceasta însă descoperi că viziunea sa asupra vieții este diferită de a ta în unele privințe, asta nu te face să renunți, dar te determină să analizezi care sunt lucrurile care au valoare pentru tine într-o relație de iubire. Concluzia acestor analize va fi factorul esențial în a te decide dacă relația are sau nu un viitor. Indiferent de alegere, ești dornic să fii cât mai asertiv cu ce sau cine îți place!

Gemeni – Evită graba în evaluarea situațiilor!

Ești un pic agitat și destul de instabil în modul în care analizezi unele lucruri sau relații, fapt care te face să iei unele decizii fără să te gândești prea mult, însă exact acest lucru trebuie evitat. Dacă ești singur, o întâlnire romantică poate să nu decurgă exact așa cum ți-ai fi dorit, poate nu sunt prea multe lucruri comune care vă atrag. Dacă ești într- o relație de cuplu, inițiativa partenerului de a face o călătorie împreună sau de a merge la un eveniment te surprinde plăcut.

Horoscop dragoste 16-22 ianuarie 2023

Rac – Amplificarea conexiunii dintre parteneri!

Vestea bună este că Mercur își reia mersul direct în sectorul parteneriatelor tale, fapt care te ajută să te clarifici în privința așteptărilor pe care le ai de la partenerul de cuplu. Însă cu cât te arăți mai flexibil, chiar și atunci când nu-ți convin unele lucruri cu atât vei avea mai mult de câștigat. Luna Nouă din Vărsător din weekend dintr-un sector care vizează intimitatea te ajută să faci primii pași în direcția stabilizării unei relații sau amplificării conexiunii dintre voi. În aceeași măsură va sancționa orice angajament care nu este durabil.

Leu – Schimbări în relații!

Situația unei relații de parteneriat poate ajunge într-un punct definitoriu în sensul în care te poți decide dacă o mai consideri potrivită sau nu cu ce ai nevoie în acest moment. Dacă ești în căutarea unei relații de cuplu, Luna Nouă din Vărsător din weekend din sectorul parteneriatelor te poate suprinde într-un mod plăcut în următoarea perioadă pregătind terenul pentru noi interacțiuni pasionale, incitante și pline de aventură, așa cum pare că ți-ai dori în acest moment.

Fecioară – Nevoia de conexiune este amplificată!

O relație de iubire poate să fie în centrul atenției tale în ultima perioadă, iar nevoia de conexiune sau de a petrece mai mult timp cu celălalt este amplificată săptămâna aceasta. Mercur își reia mersul direct în sectorul iubirii, al romantismului dar și al creativității, fapt care te ajută să te clarifici mai bine în privința a ceea ce-ți dorești într-o relație de iubire, ce-ți place sau cât de mult îți place și ce ești dispus să faci pentru asta. Vineri poate să fie o zi magică din perspectiva relațională, încearcă să nu o ratezi.

Balanță – Clarificări dar și noi începuturi!

Analizele pe care le faci pe parcursul săptămânii ating un punct critic în weekend când vei fi dispus fie să iei o decizie care să stabilizeze relația existentă fie să schimbi anumite aspecte de care nu mai ești mulțumit. Cu Lună Nouă din Vărsător care activează sectorul iubirii, al creativității și al romantismului, sectorul relațional capătă amploare în următoarea perioadă. Dacă ești singur poți întâlni o persoană cu interese asemenatoare ție alături de care poți avea experiențe noi și interesante.

Scorpion – Clarificarea unor aspecte relaționale!

Unele neînțelegeri sau nemulțumiri se fac resimțite în relația de cuplu din primele zile ale săptămânii, însă este important să realizezi ca oricât de mult sau de intens ți-ai dori anumite lucruri, acestea sunt posibile atâta timp cât ești dispus să fii flexibil și să schimbi unele mentalități sau idei. Vineri poți fi foarte inspirat în modul în care îți exprimi sentimentele însă în weekend interacțiunea cu partenerul, oricât de comodă sau incomodă poate să fie, va ajuta la clarificarea unor lucruri.

Săgetător – Nevoia de interacțiune și socializare este crescută!

Interacțiunea cu partenerul de cuplu dar și la modul general devine mai dinamică și mai asertivă. Dacă vrei să-ți lărgești cercul de cunoștințe sau să te pui mai bine în valoare într-o anumită comunitate, este un moment mai mult decât potrivit. Socializarea și interacțiunea cu oameni noi fac parte din obiectivele tale relaționale în următoarea perioadă. De asemenea dacă ai cont pe un site de dating, acest lucru va facilita comunicarea cu persoane cu interese comune cu ale tale.

Horoscop dragoste 16-22 ianuarie 2023

Capricorn – Amplificarea stimei de sine!

Unele nemulțumiri în relația de cuplu ies la suprafață la începutul săptămânii. În weekend, este posibil ca o întâlnire romantică să nu decurgă exact așa cum ți-ar fi plăcut, însă nu te lăsa demoralizat ci mai degrabă privește această experiență ca pe o lecție care te învață ceva prețios, poate meriți mai mult sau mai bine de atât. Totuși Luna Nouă în Vărsător va schimba cu totul scenariul ajutându-te să-ți amplifici valoarea și stima de sine în următoarea perioadă dar și dorința de a experimenta mai mult pe plan relațional.

Vărsător – Un nou Tu!

Poți fi mai impulsiv în modul în care îți exprimi sentimentele sau poate mai dornic să descoperi sau să te clarifici în privința sentimentelor celuilalt. Luna Nouă din weekend din propriul tău semn îți oferă susținerea, încrederea și voința de care ai nevoie pentru a te reinventa într-un fel care să te pună mai mult în valoare. „Un nou tu” este deviza ta, iar acest nou Tu își propune să devină mult mai asertiv în următoarea perioadă cu ce sau cine îi place, cucerind noi teritorii și poate noi persoane.

Pești – Analize interioare!

Un obiectiv de viitor care nu este de comun acord într-o relație de cuplu poate genera unele neînțelegeri însă dacă sunteți dispuși să faceți compromisuri, situația se poate rezolva. În weekend, deși poți avea unele rezerve în privința angajamentului celuilalt, te decizi să privești mai profund în interior pentru a vedea ce-ți dorești cu adevărat. Acest curaj de care dai dovadă va fi recompensat întrucât orice decizie vei lua va fi una care îți aduce mai multă pace și încredere în sine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum recunoști o persoană toxică?
Cum recunoști o persoană toxică?