Horoscop 22-28 mai 2023. Zodia care își alege luptele cu grijă

Află ce prezic astrele în săptămâna 22-28 mai 2023. Horoscop 22-28 mai 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 22-28 mai 2023. Horoscop 22-28 mai 2023.

Berbec – Gestionează-ți înțelept asertivitatea și dinamismul!

Modul carismatic de a-ți exprima personalitatea și sex-appeal-ul de care dai dovadă săptămâna aceasta sunt evidențiate atrăgând atenția și interesul. Poți iniția cu ușurință noi planuri sau acțiuni fie relaționale fie profesionale însă va trebui să te asiguri că sunt gândite strategic și din perspectivă financiară sau că interesele sunt comune. Te vor atrage persoanele, situațiile sau lucrurile noi pe care cauți să le experimentezi cu mult interes. În weekend ești îndemnat să fii mai organizat și mai disciplinat în propriile gânduri și acțiuni, evitând să te împarți în prea multe direcții în același timp.

Taur – Soluții ingenioase și inspirate!

Determinarea și ambiția de a-ți atinge unele obiective personale sau profesionale trebuie gestionată cu grijă, evitând fixitatea sau rigiditatea. Interacțiunea cu oameni în poziții influente poate să devină tensionată dacă nu ești dispus să găsești variante de compromis. Totuși sextilul dintre Venus, planeta care te guvernează și Uranus te vor stimula fizic și intelectual venind cu idei sau soluții noi și ingenioase, favorizând demersurile creative. Unele planuri de weekend pot să suporte modificări însă cu cât vei avea păstra un management al timpului mai strict cu atât poți profita mai mult.

Gemeni – Alege-ți luptele cu grijă!

Ai parte de o săptămână dinamică atât fizic cât și intelectual în care vei tinde să-ți exprimi părerile și perspectivele într-un mod direct și asertiv. Deși poți fi provocat de unele persoane, este esențial „să-ți alegi luptele cu grijă”, evitând să dai curs unor conflicte inutile care pot să-ți activeze unele sensibilități. Dacă totuși nu poți evita acest lucru, folosește tot ce afli despre tine într-un mod cât mai constructiv, mobilizându-te, chiar dacă asta poate presupune să încerci noi variante de a te pune în valoare. În weekend fii pregătit pentru o organizare mai bună interioară sau exterioară și nu ezita să apelezi la susținerea cuiva dacă o simți necesară.

Horoscop 22-28 mai 2023

Rac – Ceva sau cineva îți captează atenția și interesul!

O săptămână cu dorințe puternice și o determinare pe măsură. Ești atras de oameni noi, domenii noi sau pur și simplu o schimbare de look, de stil vestimentar este ceva ce vrei să experimentezi. Un proiect anume, un interes într-un domeniu nou sau o persoană din cercul tău de prieteni devine elementul care îți captează întreaga atenție și în care vei tinde să investești resurse. Ești îndemnat să fii precaut și calculat cu investițiile făcute și eventual să-ți construiești o strategie concretă. În weekend un plan de călătorie sau un schimb de idei poate să nu decurgă așa cum ți-ai dori însă dacă obiectivele tale sunt clare, vei depăși cu ușurință situația.

Leu – Determinat în a-ți urma propriile dorințe sau pasiuni!

Ești determinat să investești în ceva ce este important pentru tine, fie de natură personală fie profesională iar modul în care ești perceput de către ceilalți contează mult pentru tine. În același timp dacă nu primești atenția sau recunoașterea de care ai nevoie din partea unui partener, îți poți manifesta nemulțumirea destul de vizibil. Te poți folosi de ceva la care ai lucrat în ultimul timp într-un mod diferit și chiar ingenios, perfect pentru a te pune în valoare. În weekend poți realiza că ai nevoie să fii mai organizat cu resursele sau planurile pe care ți le faci, prioritizând ce contează cu adevărat.

Fecioară – Activarea unor sensibilități necesită comunicare și flexibilitate!

Apariția unor tensiuni vis-a vis de planul domestic sau în interacțiunea cu mediul profesional, vizând gestionarea unor sarcini sau responsabilități poate amplifica unele sensibilități cu care va trebui să lucrezi în această perioadă. În egală măsură va trebui să găsești o variantă echilibrată de a te împărți între ce este important pentru tine și ce trebuie să faci în folosul celorlalți, deoarece în caz contrar se pot acumula unele frustrări. Comunicarea deschisă, împărtășirea problemelor cu cineva și călătoriile îți pot deschide noi perspective. În weekend ești îndemnat să-ți întorci atenția spre tine, spre propriul suflet, în ciuda solicitărilor exterioare.

Horoscop 22-28 mai 2023

Balanță – Asertivitate și pasiune în atingerea obiectivelor!

A veni cu un element de noutate în modul în care îți exprimi personajul socio-profesional este de mare interes pentru tine în această săptămână. Imaginea și rolul tău fie prin munca pe care o realizezi fie prin prisma unui proiect din care faci parte sunt importante pentru tine iar dacă ceva sau cineva va tinde să te împiedice sau să te limiteze în atingerea obiectivelor tale poți deveni direct și tranșant în abordare. În weekend poți simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine pentru a gestiona eficient o situație care pare să te suprasolicite, însă dacă gândești pozitiv vei atrage rezultate pozitive.

Scorpion – O colaborare armonioasă este cheia reușitei!

O relație de parteneriat, fie personal fie profesional se află în centrul atenției tale, mai ales dacă nu decurge așa cum ți-ai dori. Va trebui să găsești o variantă de compromis prin care să-ți atingi obiectivele ținând seama și de nevoile sau cerințele celuilalt. A gestiona înțelept orice presupune colaborare sau cooperare va fi esențial, evitând tendința de a-ți impune perspectiva sau punctul de vedere. Dacă te simți atras de cineva cu o filozofie diferită de a ta, nu ezita să dai curs unei noi experiențe. În weekend, dacă unele planuri nu vor decurge exact așa cum îți dorești, caute variante alternative.

Săgetător – Gestionarea practică a unor sarcini este necesară pentru atingerea obiectivelor!

Nevoia de libertate, aventură, de a-ți urma propriile interese sau de a te promova mai mult pe parte de social media se află în centrul intereselor tale, însă poate antrena necesitatea gestionării unor chestiuni practice, organizatorice care nu-ți fac prea multă plăcere. Partea bună este că ai abilitatea de a improviza și de a folosi într-un mod creativ și inspirat resursele de care dispui, lucru care te poate avantaja și pe plan financiar într-un mod neașteptat. O situație anume va necesita o gestionare atentă și asumată din partea ta în weekend iar o cooperare armonioasă va esențială pentru depășirea ei.

Horoscop 22-28 mai 2023

Capricorn – Îmbină armonios „ce-ți place” cu ce „trebuie”!

Dorințele, pasiunile tale, oamenii sau activitățile care îți plac și cu care rezonezi vor fi în centrul atenției tale. Ceva sau cineva îți stimulează imaginația și creativitatea, fapt care te poate avantaja atât pe plan relațional cât și profesional, deoarece ideile tale ingenioase sunt mai mult decât binevenite. Dacă o relație romantică este în vizorul tău, te poți lăsa cu totul acaparat de ceea ce simți pentru celălalt. Planul financiar necesită atenție din partea ta cât și evitarea speculațiilor financiare riscante. Ceva anume te nemulțumește în weekend, poate un plan de călătorie sau o vizită undeva care nu decurge așa cum ți-ai dori.

Vărsător – Flexibilitatea și deschiderea către noi abordări sunt esențiale!

Capacitatea de a colabora armonios cu cineva într-o chestiune profesională sau familială îți este pusă la încercare de stilurile diferite ale persoanelor în cauză, fapt care va cere din partea ta o gestionare cât mai diplomată a situației. Ce ajută este deschiderea și flexibilitatea de care dai dovadă în a testa variante sau instrumente noi de lucru care se pot dovedi mai mult decât eficiente. O chestiune financiară sau emoțională poate să necesite mai multă grijă și atenție din partea ta în weekend dacă îți dorești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu un partener. A arăta și a demonstra că-ți păsa va fi esențial!

Pești – Prioritizează-ți activitățile și ai mai multă grijă de tine!

Unele chestiuni care vizează planul domestic sau profesional în termeni de organizare, administrare sau gestionare a unor sarcini sau responsabilități vor fi în centrul atenției tale pe parcursul săptămânii. Evită tendința de a-ți asuma mai multe obiective decât poți duce efectiv la capăt și fii atent la comunicarea cu ceilalți deoarece poți găsi ușor motive de supărare sau iritare. Ai mai multă grijă la sistemul nervos și încearcă să-ți direcționezi energia mentală în exces în exerciții simple și plăcute. Unele conversații se pot dovedi inspiratoare și binevenite. În weekend investește mai mult în ce te apropie de partener decât în lucrurile pe care le priviți diferit.

Urmărește CSID.ro pe Google News