Dr. Victor Titirez: cum se operează cancerul de sân în Anglia VIDEO by CSID

Ţările dezvoltate au protocoale şi medici specializaţi pe tipul de cancer, astfel încât diagnosticul este mult mai precis. În acest interviu aflăm care este protocolul în Anglia.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Despre cancerul de sân s-a vorbit mult, am scris nenumărate articole, am făcut interviuri, tocmai pentru că este o maladie îngrozitoare. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii la fiecare minut în lume moare o femeie diagnosticată cu acest tip de cancer. Tocmai din această cauză, ţările vestice au dezvoltat protocoale specializate cu medici dedicaţi cancerului de sân.

Ne-am întâlnit cu Dr. Victor Titirez, medic chirurgie generală, supraspecializat în chirurgia oncoplastică a sânului, care profesează de 8 ani în Marea Britanie, fiind unul dintre acei medici care au făcut performanţă în Europa, dar s-au întors să trateze şi pacienţii români la stardarde comparabile cu cele din străinătate.În interviul pe care l-am realizat cu Dr.Titirez am punctat asemănări şi diferenţe în abordarea tumorilor de sân, între cele două sisteme de sănătate: cel românesc şi cel din Anglia.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Victor Titirez - Medic specialist Chirurgie generală
Dr. Victor Titirez este Medic specialist Chirurgie generală in cadrul Spitalelor Donna Medical și Regina Maria. Educație: 01 ianuarie 2021-prezent – Formator în Chirurgie Plastică 30 septembrie 2018: Examenul de calificare al Consiliului European de Chirurgie în domeniul sânului - Lille, ...
citește mai mult