Dr. Carmen Giuglea: tehnici de remodelare mamară VIDEO by CSID

Sânii reprezintă feminitate, senzualitate, iar transformările pe care le suferă aceştia încă din adolescenţă, apoi după o naştere şi pe măsură ce îmbătrânim, pot deveni un real complex. Despre tehnicile de remodelare mamară care pot oferi decolteul mult visat, am vorbit cu Dr Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, şef secţie în cadrul Spitalului de Urgenţă Sf. Ioan şi preşedinte al Societatii Române de Chirurgie Estetică. 

Doamna doctor a explicat ce intervenţii se pot face pentru sânii lăsaţi, pentru sânii mici, dar, mai ales pentru sânii mari (gigantomastia) care pot deforma coloana. Cum pot fi ajutate femeile să aibă decolteul visat, dar şi care sunt contraindicaţiile ori efectele secundare ale acestor tip de intervenţii, puteţi urmări în interviul cu dr. Carmen Giuglea.

 

 

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața