Cum gestionezi emoţiile copiilor INTERVIU cu Otilia Mantelers VIDEO By CSID

Discuţia cu Otilia Mantelers, unul dintre cei mai apreciaţi speakeri de parenting de la noi, s-a concentrat în jurul emoţiilor copiilor noştri şi cum putem să le gestionăm, astfel încât să le fim aproape.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cum te comporţi atunci când emoţiile copilului tău sunt mult prea puternice şi nu le poţi gestiona uşor? Ce faci când plânge copilul? Dar când are o criză de furie? Cum să te joci? Ce înseamnă concret să intri în lumea copilului? Care sunt beneficiile ascultării pentru tine, ca părinte sau cum să îţi asculţi copilul de-adevăratelea, chiar şi atunci când el nu îţi povesteşte despre viaţa lui?

La acestea şi multe alte întrebări chinuitore pentru un părinte, mai ales de adolescent, ne-a răspuns Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting în România. Ea ne-a prezentat şi care sunt cele 5 instrumente eficiente pentru provocările cotidiene ale părinţilor dezvoltate în cartea „Ascultă-ţi copilul” de Patty Wipfler şi Tosha Schore, apărută la Editura Humanitas în colecţia H Parenting, coordonată de Otilia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Otilia Mantelers - Psiholog
OTILIA MANTELERS este instructor de parenting, blogger cu vechime și mare iubitoare de cărți. A avut norocul să studieze puterea terapeutică a jocului cu Lawrence J. Cohen, reputat doctor în psihologie, creatorul Playful Parenting și cel mai apreciat specialist în domeniu din lume; așa a ...
citește mai mult