Are 55 de ani și arată de 25! A dezvăluit „secretul tinereții fără bătrânețe”: mandarine, pufuleți și…

Descoperă „rețeta tinereții fără bătrânețe” pe care Simona Florescu o respectă dumnezeiește: mandarine, pufuleți și…
  • Publicat:

Pentru că tocmai a început luna pe care aproape toată planeta o dedică iubirii, Adrian Artene a povestit, ieri, pe 4 februarie, în cadrul podcast-ului ALTCEVA, despre… iubire. Iubirea profundă pentru un partener, pentru copii, pentru muzică – pentru viață cu toate ale ei. Si bonus, a descoperit „rețeta tinereții fără bătrânețe”. 

Poate că nu exista un invitat mai potrivit decât Simona Florescu pentru o primă incursiune în universul unei iubiri trăită așa cum numai doi artiști o pot face.

În 1985 a obţinut marele trofeu al Festivalului de la Mamaia, iar un an mai târziu l-a întâlnit pe actorul Ion Dichiseanu, cu care și-a petrecut unii dintre cei mai spectaculoși 22 de ani din viață -, de departe una dintre cele mai frumoase povesti de iubire din spațiul autohton.

Simona a impărtășit în premieră povești personale, de o candoare inedită, și sigur neștiute până acum. Mai mult, i-a dezvăluit lui Adrian Artene un secret pe care suntem siguri că multi ati vrea sa îl aflati: ce a ajutat-o, de-a lungul timpului, să iși păstreze tonusul fresh, să arate la 55 de ani de parcă ar avea maximum 25.

Urmărește întreaga discuție chiar aici:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult