Povestea REALĂ a femeii care de 10 ani consumă doar fast-food. De ce refuză să gătească: „Pentru mine, fast-food-ul e salvarea!”

Saffron Boswell, o tânără din Marea Britanie, a ales un stil de viață atipic: de peste 10 ani nu a mai gătit niciodată acasă, preferând să mănânce exclusiv fast-food la fiecare masă.
  • Publicat:
Povestea REALĂ a femeii care de 10 ani consumă doar fast-food. De ce refuză să gătească: „Pentru mine, fast-food-ul e salvarea!

Într-o lume în care trendurile alimentare se schimbă rapid, iar gătitul acasă e considerat o formă de grijă față de propria sănătate, povestea lui Saffron Boswell, o tânără de 26 de ani din Marea Britanie, sparge tiparele. De mai bine de un deceniu, Saffron nu a mai pus piciorul într-o bucătărie pentru a găti. De fapt, nici nu-și mai amintește ultima oară când a cumpărat legume crude sau a gătit un ou.

Femeia care mănâncă fast-food de 10 ani

„Pur și simplu, nu suport ideea de a găti. Mi se pare stresant, pierdere de timp și, sincer, nici nu mă pricep. Prefer să plătesc pentru mâncare făcută de profesioniști”, spune ea cu nonșalanță.

Viața ei se desfășoară între cafenele, restaurante și aplicații de livrări. Micul dejun începe la o cafenea locală, prânzul e adesea de la Subway sau KFC, iar cina vine de la Domino’s sau Nando’s. Un stil de viață care, la prima vedere, pare extravagant, dar pentru Saffron e cât se poate de natural.

Cheltuielile ei zilnice pentru mâncare se ridică la aproximativ 60 de lire sterline, ceea ce înseamnă un buget lunar de aproape 1.800 de lire doar pentru mese în oraș.

„Oamenii mă judecă, dar dacă pui la socoteală costurile cu alimentele, curentul, gazul, timpul pierdut și nervii consumați, eu cred că ies mai ieftin și sigur mai fericită”, explică Saffron.

Fast-food-ul ca stil de viață

De profesie creatoare de conținut, tânăra recunoaște că preferă să-și folosească timpul pentru a crea, a socializa sau a se relaxa, nu pentru a fierbe paste sau a tăia ceapă.

Chiar dacă la un moment dat a încercat să ia lecții de gătit, experiența a fost, după cum spune ea, un eșec răsunător.

„Am cheltuit 50 de lire pe ingrediente pentru o cină care a ajuns direct la gunoi. Atunci am decis: nu e pentru mine”, mărturisește Saffron.

Departe de a se simți vinovată pentru alegerile ei, tânăra a făcut din stilul său de viață o declarație de independență.

„Unii au hobby-uri, eu am Uber Eats. Și nu-mi pare rău”, spune râzând.

Sursă foto – westend61 / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult