Vunk lansează, miercuri, videoclipul piesei „Iubeşte-mă #detot”, care a fost filmat la Veneţia

  • Publicat:
  • Actualizat:
Vunk lansează, miercuri, videoclipul piesei

Trupa Vunk a filmat la Veneţia, chiar în timpul celebrului carnaval care are loc în Oraşul Îndrăgostiţilor, videoclipul pentru nouă piesă ”Iubeşte-mă #detot”, cel mai frumos cântec de dragoste al primăverii.

Povestea clipului regizat de Anton Sandu are în centrul atenţiei scena unui sărut între două femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actriţă considerată ”viitorul fenomen” al cinematografiei româneşti datorită rolului din ”Lumea e a mea”, film premiat la TIFF şi Karlovy Vary şi modelul Ana Maria Ilinca.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, subliniază că alegerea unui cuplu de fete ca protagoniste ale unei poveşti de iubire, dar şi locul şi timpul filmării videoclipului nu sunt deloc întâmplătoare: ”Veneţia este un oraş-simbol pentru cele mai multe cupluri. Tot acolo are loc şi Carnavalul, un context în care lumea îşi pune măştile sau şi le dă jos. Este un moment în care lumea renunţă la prejudecăţi, la inhibiţii, la judecata celor din jur. Iubirea nu are nevoie de măşti, ci dimpotrivă, trebuie să ne ajute să ni le dăm jos pe cele pe care ni le punem, involuntar, de cele mai multe ori, în faţă celorlaţi”.

”Mai bine o zi de iubire #detot decât ani întregi de iubire pe jumătate”, este de părere liderul trupei Vunk, care subliniază astfel mesajul celui mai frumos cântec de dragoste al acestei primăveri. ”Orice tip de iubire trebuie să-şi aibă rostul şi locul, dacă este din suflet, fără să ne mai ascundem în spatele unor măşti pe care le etichetăm drept morale”, adaugă Cornel.

Ana Maria Guran mărturiseşte că este la prima experienţă de acest gen, însă totul a ieşit foarte bine, iar atmosfera din timpul Carnavalului a fost fantastică. “A fost o experienţă super interesantă, am avut parte şi de întâmplări amuzante, turiştii ne opreau şi ne făceau poze. Scena de sărut între cele două protagoniste a fost filmată cu maximum de profesionalism, m-am înţeles foarte bine cu Ana Maria şi pot să spun că dintotdeauna am susţinut iubirea dintre persoanele de acelaşi sex”, declara Ana Maria Guran.

14 ore au durat filmările pentru clipul piesei ”Iubeşte-mă #detot” ce urmează să fie lansat de trupa Vunk  miercuri, videoclip care promite să-şi încânte fanii nu numai prin muzică, ci şi prin mesajul unei iubiri intense, dincolo de prejudecăţi, prin imaginile spectaculoase din timpul Carnavalului de la Veneţia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân