Usher vrea „One Night Stand” cu fanele lui

Pentru a-si promova cel mai nou album, Usher pleaca in turneu. Intitulat "One Night Stand", turneul este dedicat doar femeilor.
  • Publicat:
Usher vrea
Usher vrea "One Night Stand" cu fanele lui

Pentru a-si promova cel mai nou album, Usher pleaca in turneu. Intitulat "One Night Stand", turneul este dedicat doar femeilor. Artistul in varsta de 29 de ani vrea sa cante in fata unei audiente formata exclusiv din femei, deoarece acestea il apreciaza mai mult.

"Sunt doar cativa artisti care sunt in stare de acest lucru. Simt ca am o relatie speciala cu publicul meu. Noul meu album este mai intim si este dedicat femeilor. Deci cea mai buna solutie pentru a ajunge la fanele mele este sa cant doar pentru ele", a declarat artistul.

"Femeile adora sa vada un barbat bine facut. Intrebarea este daca mai sunt inca pe placul lor", a mai adaugat Usher. Cantaretul a dezvaluit recent ca muzica lui este foarte potrivita pentru a face dragoste, si ca s-a folosit de aceasta de cateva ori.

"O da, am ascultat cateva din melodiile mele cand am facut dragoste. "Love You Gently" este una din preferatele mele", a spus acesta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”