Un botoșănean și-a tăiat venele și tendoanele pentru că era convins că suferă de cancer. Se diagnosticase singur, citind informații pe Google

Bărbatul nu se simțea prea bine de ceva vreme, așa că a început să caute informații pe internet. Așa a 'descoperit' că ar avea cancer de colon.
  • Publicat:
Un botoșănean și-a tăiat venele și tendoanele pentru că era convins că suferă de cancer. Se diagnosticase singur, citind informații pe Google
sursa foto: CSID

Un bărbat din Botoșani a fost la un pas de moarte, după ce s-a ‘autodiagnosticat’ cu cancer, citind informații pe Google. Acesta și-a tăiat venele și tendoanele cu un flex. Din fericire, soția a fost cea care l-a salvat la timp. 

Credea că are cancer de colon

Caz de-a dreptul șocant într-un sat din Botoșani! Un bărbat și-a tăiat venele și tendoanele cu un flex, pentru că era convins că suferă de cancer la colon. Printr-o minune, acesta încă este în viață.

Sâmbătă seară, 11 noiembrie, bărbatul a fost găsit de soția lui, în magazia de lemne, într-o baltă de sânge. Medicii de pe ambulanță au constatat că botoșăneanul își secționase arterele de la mâna stângă cu flexul.

Bărbatul a căutat informații pe internet

În ultima perioadă, bărbatul nu se simțea prea bine, așa că a început să caute informații pe Google despre posibilele lui simptome. Întrucât avea probleme cu colonul de ceva timp, el a ‘descoperit’ că ar suferi de cancer de colon.

Fără a merge la medic, acesta s-a lăsat ‘ademenit’ de internet și a continuat să creadă că suferă de această afecțiune cumplită.

Și-a tăiat venele și tendoanele

Cu gândul că ar suferi de această boală grea, bărbatul a decis că este mai bine să-și încheie socotelile cu viața. Weekend-ul trecut, bărbatul i-a spus soţiei că merge în anexa locuinţei, unde era centrala, pentru a mai pune câteva lemne pe foc. După câteva minute, femeia a primit pe telefon un mesaj de adio, chiar de la soțul ei.

Citește și: De ce NU e bine să ții capul pe spate dacă îți curge sânge din nas!

Acesta îi spunea că a fost o soție bună și a rugat-o să îl ierte. Speriată, femeia a alergat în magazia de lemne și l-a găsit într-o baltă de sânge, cu mâna stângă aproape secționată.

A supraviețuit, dar medicii încearcă să-i salveze mâna stângă

A sunat la 112, iar un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la faţa locului, care i-a acordat primul ajutor. În prezent, el se află internat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, unde doctorii se luptă să-i salveze mâna stângă.

”Pacientul a fost găsit în şoc hemoragic. A suferit o sincopă şi a fost nevoie de efectuarea de manevre de resuscitare. A fost stabilizat hemodinamic la faţa locului, după care a fost transportat imediat la Urgențe, pentru a fi preluat de un specialist”, a precizat medicul Carmen Ragoşcă, din cadrul SAJ Botoşani, conform monitorulbt.ro.

Citește și: Cum pot fi ameliorate efectele secundare ale radioterapiei. Importanța sprijinului acordat de prieteni și familie persoanei care se află sub tratament oncologic

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being