Testele de COVID pot produce infecții la nivelul ochilor? Ce a pățit Hilary Duff

Hilary Duff a trecut printr-o experiență ciudată, care a ridicat numeroase semne de întrebare. Mai exact, imediat după ce a făcut testele de COVID.
  • Publicat:
Testele de COVID pot produce infecții la nivelul ochilor? Ce a pățit Hilary Duff
Testele de COVID pot produce infecții la nivelul ochilor? Ce a pățit Hilary Duff

Testele de COVID nu sunt deloc confortabile. În fond, nu este tocmai o senzație plăcută să-ți fie introdus în nas un bețișor de lungi dimensiuni, dar din păcate este singurul mod prin care se poate limita răspândirea COVID-19, deoarece datorită lor persoanele infectate pot fi depistate la timp.

Hilary Duff a trecut însă printr-o experiență ciudată, care a ridicat numeroase semne de întrebare. Actrița a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care spune că suferă de o infecție la ochi după ce a făcut testele COVID. Hilary susține că toată această problemă a început atunci când ochii ei au început să aibă un aspect ciudat și să simtă durere, care în timp s-a intensificat, motiv pentru care a ajuns la urgențe unde i s-au oferit antibiotice.

Cum se poate produce infecția ochilor de la testele COVID?

Nu se știe sigur, dar Centrul de Prevenție și Control al Bolilor nu menționează riscul de a dezvolta infecții oculare după ce ai realizat orice tip de test COVID. Mai mult, cercetările arată că aceste teste sunt cea mai sigură metodă de testare. Un studiu la care au luat parte 3.083 de persoane care au făcut test COVID, s-a descoperit că doar 0.026^ dintre ele s-au cinfruntat cu efecte adverse, dar niciunul nu are legătură cu problemele la nivelul ochilor.

Hilary Duff nu a oferit nicio explicație în postarea sa legată de cum a ajuns să se confrunte cu o infecție la ochi după ce a făcut testul COVID, însă există o teorie interesantă: cavitate nazală este conectată cu ochii. Așadar, dacă ai o infecție respiratorie, aceasta poate ajunge și la ochi. Dar actrița nu a menționat dacă a avut sau nu o infecție respiratorie în momentul în care s-a testat. Iar faptul că i s-au administrat antibiotice arată că a avut o infecție bacteriană, nu virală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân