Secrete murdare despre femei și bărbați

În urma unui sondaj s-a descoperit cât de des își schimbă femeile și bărbații lenjeria intimă, dar și de câte ori o poartă înainte de a o spăla.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Secrete murdare despre femei și bărbați
Secrete murdare despre femei și bărbați

Recent, Showerstoyou.co.uk, a făcut un sondaj în urma căruia a dezvăluit că 31% dintre persoane se antrenează în același echipament până la patru săptămâni înainte de a le spăla. În urma acestui sondaj, departamentul de lenjerie intimă pentru bărbați, de la OnBuy, a vrut să descopere cât de des se refolosește lenjeria intimă înainte de a o spăla. Astfel, au fost chestionați 2,790 de bărbați și femei care au dezvăluit obiceiurile lor de igienă.

Cât de des își schimbă lenjeria intimă femeile și bărbații?

OnBuy a decis să întrebe paticipanții de câte ori poartă lenjeria intimă înainte de a o spăla și astfel au aflat că doar 64% dintre bărbați și 68% dintre femei poartă lenjeria intimă o dată înainte de a o spăla. Surprinzător, 1 din 20 de bărbați repoartă lenjeria intimă de mai mult de cinci ori înainte de a le spăla, alături de 7% dintre femei.

În plus, 22% dintre bărbații și 18% dintre femeile refolosesc lenjeria intimă înainte de a o spăla. Bineînțeles, dintre cei care nu își spală lenjeria intimă după fiecare purtare, 76% de bărbați și 69% dintre femei le poartă pe dos pentru a simți prospețimea, în timp ce 24% dintre bărbați și 31% dintre femei continuă să poarte lenjeria intimă pe aceeași parte. De asemenea, s-a descoperit că persoanele care aleg să refolosească lenjeria intimă au o metodă particulară de a-și sorta lucrurile. 25% dintre bărbați și 20% dintre femei decid să refolosească lenjeria intimă dacă nu are un miros neplăcut sau dacă nu este vizibil că sunt murdari.

Femeile își împrumută lenjeria intimă mai des decât bărbații

6 din 10 femei (61%) recunosc că împrumută lenjeria intimă de la alte persoane, comparativ cu 1 din 2 bărbați (48%). De asemenea, s-a aflat că 40% dintre bărbați și 55% dintre femei înlocuiesc lenjeria intimă după un an, în timp ce 47% dintre bărbați și 66% dintre înlocuiesc lenjeria intimă cu una nouă după doi sau trei ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”