Scrisoarea emoționantă primită de un neurochirurg de la o pacientă din Târgu Jiu pe care o operase: „Sunteți binecuvântat de Dumnezeu”

Doctorul a fost impresionat de ce a scris femeia
  • Publicat:
Scrisoarea emoționantă primită de un neurochirurg de la o pacientă din Târgu Jiu pe care o operase:
sursa foto: Facebook Dr. Coldușu

Medicul neurochirurg Dragoș Coldușu, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, a rămas impresionat după ce a primit o scrisoare din partea unei paciente pe care o operase de curând. Femeia a dorit să-i mulțumească într-un mod aparte. Iată ce i-a scris! 

Ce scrisoare i-a trimis pacienta doctorului care a operat-o

O femeie din Târgu-Jiu i-a adus mulțumiri medicului neurochirurg Dragoș Coldușu și a semnat scrisoarea cu patru inimioare, reprezentând pe cei patru membri ai familiei sale.

„Încă de când v-am cunoscut m-ați oferit încredere. Sunteți binecuvântat de Dumnezeu. Consider că multe persoane aflate în suferință au nevoie de d-voastră și vă felicit pentru eforturile depuse. Nu ați renunțat nicio clipă, deși vă aflați în suferință (practic ați realizat intervenția într-un picior)“, se arată în scrisoarea primită de doctor.

Medicul neurochirurg a mărturisit că astfel de mesaje reprezintă cea mai importantă satisfacție a activității sale.

Citește și: Medicii avertizează: Nu mânca în exces cartofi dacă vrei să rămâi însărcinată! Care este motivul?

Doctorul a rămas impresionat de gestul femeii

„Când primești mesaje de apreciere, pline de fericire, entuziasm si căldură, îți dai seama că ești pe drumul cel bun și că este important să mergi mai departe tot așa. Mai mult decât atât, atunci când prin munca ta, iei parte la destinul pacienților, le schimbi viața în bine, satisfacția nu se poate exprima în cuvinte și asta e cea mai bună motivație. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, doamna Spînu Mihaela!“, este mesajul medicului Dragoș Coldușu.

Medicul Dragoș Coldușu s-a angajat la Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu în urmă cu aproximativ un an. Timp de 11 ani, bărbatul a lucrat în cadrul unui spital din Germania, din zona Dortmund.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan