Scandaluri ce au zguduit scena mondena in 2009

Se incheie un an zbuciumat pentru vedetele internationale. Moartea lui Michael Jackson, bataia incasata de Rihanna de la iubitul ei sau arestarea lui Roman Polanski au facut mare valva in intreaga lume.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Scandaluri ce au zguduit scena mondena in 2009
Scandaluri ce au zguduit scena mondena in 2009
Se incheie un an zbuciumat pentru vedetele de cinema, dar si pentru starurile muzicii internationale. Moartea lui Michael Jackson, bataia incasata de Rihanna de la iubitul ei sau arestarea lui Roman Polanski au facut mare valva in intreaga lume.

Moartea neasteptata a lui Michael Jackson a socat intreaga lume. Surprinzatoare a fost si arestarea regizorului Roman Polanski pentru ca, in urma cu 30 de ani, a intretinut relatii sexuale cu o minora. Lumea a fost socata sa afle ca Rihanna a fost lovita de iubitul ei de atunci, Chris Brown.

La scurt timp dupa ce John Travolta si sotia lui, Kelly Preston, si-au pierdut fiul in varsta de 16 ani, in ianuarie, doua persoane le-au cerut 25 de milioane de dolari, amenintand ca altfel vor face publice documente din care ar fi reiesit ca Travolta este vinovat de moartea copilului sau.

Cindy Crawford a fost santajata si ea, de un tanar german, care a amenintat ca vinde presei o fotografie a fiicei ei legata de scaun si cu gura acoperita. Boy George a fost condamnat la 15 luni de inchisoare pentru privare de libertate a unui tanar pe care il platise pentru servicii intime.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân