Produse de frumusete care NU trebuie sa va lipseasca din trusa personala

Fiecare femeie are prorpiul ritual de frumusete, insa multe dintre ele gresesc atunci cand pun pret mai mult sau mai putin pe anumite instrumente. Specialistii in machiaj, citati de Yahoo Shine, au facut o lista cu 5 produse de infrumusetare care nu trebuie sa lipseasca din poseta niciunei femei.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Produse de frumusete care NU trebuie sa va lipseasca din trusa personala

Fiecare femeie are prorpiul ritual de frumusete, insa multe dintre ele gresesc atunci cand pun pret mai mult sau mai putin pe anumite instrumente.

Specialistii in machiaj, citati de Yahoo Shine, au facut o lista cu 5 produse de infrumusetare care nu trebuie sa lipseasca din poseta niciunei femei. Iata-le:

1. dispozitivul de curbat gene
2. creionul negru sau maro pentru ochi
3. rimel cu efect de ingrosare, alungire, curbare etc.
4. anticearcan cu o nuanta mai deschisa decat culoarea pielii
5. un fard de pleoape discret, usor sidefat, in nuante de bej, sampanie etc.

Noi l-am mai adauga si pe al saselea produs care nu ar trebui sa lipseasca din trusa femeilor: blush-ul. Pentru ca nici un machiaj nu este terminat si nici o pereche de ochi nu este mai bine pusa in evidenta in lipsa unor obrajori parguiti.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”