Pamela Anderson, sexi şi rea pentru un calendar video!

Celebră pentru fotografiile sale incendiare publicate în revista pentru adulţi Playboy, dar şi pentru rolul din serialul de televiziune "Baywatch", Pamela Anderson a acceptat să pozeze pentru acest calendar video inedit, care publică în fiecare zi înregistrări video cu diverse femei celebre, filmate în ipostaze sexy.
Pamela Anderson, sexi şi rea pentru un calendar video!

Starleta canadiană Pamela Anderson a pozat în lenjerie intimă pentru un calendar video lansat de revista britanică Love cu ocazia sărbătorilor de iarnă, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Celebră pentru fotografiile sale incendiare publicate în revista pentru adulţi Playboy, dar şi pentru rolul din serialul de televiziune „Baywatch”, Pamela Anderson a acceptat să pozeze pentru acest calendar video inedit, care publică în fiecare zi înregistrări video cu diverse femei celebre, filmate în ipostaze sexy.

Vedeta canadiană, în vârstă de 47 de ani, a apărut astfel în cel de-al 12-lea jurnal video zilnic al calendarului lansat de revista Love, călcând pe urmele altor vedete care au pozat deja în cadrul acestui proiect, precum Suki Waterhouse, Kendall Jenner, Lily Aldridge, Miranda Kerr, Cara Delevingne şi Gigi Hadid.

În această înregistrare video filmată de Doug Inglish în alb negru, Pamela Anderson poartă pantofi cu toc şi lenjerie intimă neagră, creată de designerul Philipp Plein.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Salvamarii/ Baywatch” şi „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Sursa foto: dailymail.co.uk