(P) Marea Aventură LEGO se apropie!

Experimenteza universul LEGO cum nu ai făcut-o niciodată pana acum şi fă parte din istoria LEGO! Mai sunt doar patru săptămâni până la începerea unei noi ere în universul LEGO.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Marea Aventură LEGO se apropie!

Experimenteza universul LEGO cum nu ai făcut-o niciodată pana acum şi fă parte din istoria LEGO! Mai sunt doar patru săptămâni până la începerea unei noi ere în universul LEGO.

Vineri, 14 februarie, The LEGO® Movie (tradus in română Marea Aventura LEGO®), va fi difuzat în sălile de cinema din întreaga ţară.

Pentru prima dată, o întreagă lume compusă din cărămizi LEGO va prinde viaţă într-un film complet, care va fi însoţit de o colecţie nou-nouţă de seturi de construcţie LEGO şi minifigurine inspirate din scene cheie şi personaje din film.
Experimentează cea mai mare construcţie LEGO de până în prezent, care urmăreşte să inspire copiii din întreaga lume să-şi dezvolte imaginaţia şi sa-şi exprime creativitatea prin joacă. 

,,Timp de 82 de ani am adus zâmbete pe feţele băieţilor şi fetelor de toate vârstele din întreaga lume. Acum, după 5 ani de la ideea iniţială, lansăm, cu mare plăcere, un spectacol unic, complet, care transpune copiii în universul imaginaţiei fără limite şi adulţii înapoi în copilărie”, spune Jill Wilfert, Vicepreşedinte acordare Licenţe şi divertisment pentru The LEGO Group.

,,Mai mult decât atât, după mai multe proiecte de construcţii uimitoare LEGO, Marea Aventură LEGO® arată încă o dată cât de uşor este să transformi ceva atât de obişnuit precum o cărămidă LEGO din plastic în ceva atât de extraordinar ca un film de lung metraj”, adaugă Wilfert.  

Filmul LEGO  

Filmul 3D, animat pe calculator, include unele dintre cele mai cunoscute minifigurine LEGO din lume şi în acelaşi timp introduce mai multe personaje noi, care călătoresc într-o lume fabuloasă, complet construită din piese LEGO aşa cum nu s-a mai văzut niciodată înainte.

Filmul descrie povestea lui Emmet (vocea lui Chris Pratt in original, dublat de Mihai Bobonete în română), o minifigurină LEGO obişnuită, care respectă toate regulile,  greşit identificat ca fiind Maestrul Constructor, persoana cea mai extraordinară şi salvatorul lumii. Emmet este creionat în tovărăşia unor străini şi însoţit de un mistic înţelept Vitruvius (Morgan Freeman), o tânără tenace pe nume Lucy (Elizabeth Banks, dublată de Jojo in română), Superman (Will Arnett, dublat de Victor Slav) si Wonder Woman (Nicoleta Luciu in română). Eroii pornesc într-o călătorie pentru a-l învinge pe maleficul tiran Lord Business (Will Ferrell, dublat de Pavel Bartoş), care e determinat să distrugă întreg universul prin lipirea tuturor cărămizilor din care este alcătuit.

Transformăm Ordinarul în Extraordinar  Lumea magică de film creată din seturi LEGO şi minifigurine nu este singura operă de artă realizată de către creativii designeri LEGO. Multe alte modele incredibile fac parte, de asemenea, din această galerie, cum ar fi cel mai mare mozaic LEGO din lume compus din 384.000 de cărămizi LEGO, cel mai mare model LEGO construit până în prezent- replica navei Star Wars X-Wing de dimensiuni reale, 23 tone, 13 metri lungime construită din peste 5 milioane de piese şi turnul LEGO înalt de 33 de metri format din peste 500.000 de piese.

Seturi inspirate din Marea Aventura LEGO®

O colecţie de 17 seturi de construcţie LEGO va transpune toată acţiunea flmului în camera de joacă. Fanii vor fi încântaţi de vehicule şi structuri extrem de detaliate şi funcţionale care reflectă versatilitatea creativă a multor fundaluri tematice ale filmului LEGO, cum ar fi Oraşul, Vestul Sălbatic şi Spaţiul. Colecţia este disponibilă deja in toate magazinele partenere LEGO.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”