(P) Clinica Phoenix – pentru siguranţa ta şi a familiei tale

Ai nevoie repede de o examinare cu rezonanţă magnetică sau o tomografie computerizată? Ai dureri mari de spate sau vrei să fii sigur că primeşti un rezultat rapid şi corect? Cineva din familia ta sau chiar tu ai o problemă ce necesită investigare imediată?
  • Publicat:
(P) Clinica Phoenix -  pentru siguranţa ta şi a familiei tale

Ai nevoie repede de o examinare cu rezonanţă magnetică sau o tomografie computerizată? Ai dureri mari de spate sau vrei să fii sigur că primeşti un rezultat rapid şi corect? Cineva din familia ta sau chiar tu ai o problemă ce necesită investigare imediată?

Poti merge cu incredere la Clinica Phoenix!

Primul centru al Clinicii Phoenix a fost fondat in anul 2006, in Bucuresti si are ca domeniu de activitate servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica (RMN) si Computer Tomograf (CT). Au urmat clinicile din Medias, Piatra Neamt, Cluj Napoca si Deva. Centrele de diagnostic ofera  o gama de servicii de tip rezonanta magnetica, tomografie computerizata, dar si proceduri interventionale conexe (terapia durerii coloanei vertebrale).

Profesionalismul si pregatirea de specialitate a echipei medicale reprezinta unicitatea si garantia calitatii serviciilor medicale oferite de Clinica Phoenix. Atat medicii, cat si asistentii-tehnicieni au urmat stagii de pregatire exclusiv in strainatate: in Elvetia, SUA, Germania, Marea Britanie, participand periodic la cursurile europene si mondiale din domeniu. Medicii specialisti ai centrelor desfasoara o activitate sustinuta de cercetare, concretizata prin studiile internationale care se desfasoara in cadrul clinicii, dar si prin numarul impresionant de publicatii stiintifice intre care si contributia la doua tratate europene de radiologie.

Pana acum, peste 500.000 de pacienti au beneficiat de serviciile de diagnostic ale Clinicii Phoenix, la care se adauga peste 2.000 de interventii minim invazive pentru tratamentul durerilor cronice sau acute, cu origine la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul articulatiilor.

In cazurile dificile sau in cazurile in care pacientii doresc o a doua opinie medicala, Clinica Phoenix are menirea, unica in tara, de a oferi consultatii si recomandari catre centre internationale de excelenta din Elvetia, Austria, Israel.

Medicina sportivă este unul din aspectele ce vizează experinţa noastră, colaboram cu numeroase federatii si cluburi sportive, ne implicăm si promovăm performanţa prin diagnostic corect şi complet.

Vizitati www.cdphoenix.ro , aici gasiti si blogul unde medicii nostri raspund la intrebarile dumneavoastra.

Telefon: +4 0732 660 173

E-mail:[email protected]

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”