O tânără a descoperit ce face soțul ei în pat, de fiecare dată când ea nu e acasă! „Părăsește-l imediat!”

  • Publicat:
  • Actualizat:
O tânără a descoperit ce face soțul ei în pat, de fiecare dată când ea nu e acasă!
Sursa foto: shutterstock

Cu toții facem lucruri care îi îndepărtează pe partenerii noștri. Fie că ne mușcăm unghiile, ne lăsăm lenjeria murdară aruncată pe jos sau nu ne spălăm farfuria după ce am mâncat, cu toții avem acel obicei care îl poate frustra pe celălalt.

O tânără a descoperit ce face soțul ei în pat

O tânără a împărtășit recent povestea sa pe o rețea de socializare, spunând că soțul ei se autosatisface, de fiecare dată când ea pleacă de acasă, și nici măcar nu se obosește să curețe după el.

„Înnebunesc când văd ce obiceuri neplăcute are soțul meu, însă îmi dau seama că nimeni nu este perfect. Are 31 de ani, suntem căsătoriți de 1 an, el a început să se schimbe în comportament imediat după căsătorie”, a scris aceasta.

Potrivit tinerei, bărbatul se pare că se masturbează atunci când nu este ea acasă și lasă așternuturile murdare pe pat. Mai mult, mirosul lăsat în urmă este unul extrem de neplăcut sau, așa cum îl descrie chiar ea, „înțepător”.

În postarea sa, femeia a explicat: „Sunt suficient de matură și am destul experiență de viață, încât să înțeleg că astfel de lucruri (nevoi) sunt normale, însă soțul meu crede că este complet în regulă că eu să mă așez în pat pe acele așternuturi umede și pătate”.

În continuare tânăra a încercat să adauge și faptul că soțul său lasă haine aruncate pe jos, munți de farfurii nespălate în chiuvetă și nu se spală suficient. Mai mult, acesta, în loc să petreacă timp de calitate cu ea, se uită la clipuri de YouTube și citește.

Am încercat să îi sugerez consiliere, dar el s-a îndepărtat

„Chiar nu înțeleg ce se întâmplă. Am încercat să îl întreb cu blândețe dacă există o problemă în spate, însă el mi-a răspuns cu ridigitate, vizibil deranjat de abordarea mea. Am încercat să îi sugerez consiliere, dar el s-a îndepărtat. Uneori simt chiar că mă disprețuiește, dar habar nu am de ce. Simt că am de-a face cu un adolescent imatur, care nu își poate controla reacțiile și nu înțeleg cum de nu am văzut asta la el mai demult. Va rog, ajutați-mă!”, a fost strigătul de ajutor al femeii.

Internauții nu au ezitat să o consoleze. Unul dintre aceștia chiar i-a sugerat să iasă din relație și să divorțeze: „Fugi cât poți! Viitorul nu sună bine deloc!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân