O femeie și-a injectat singură botox și acid hialuronic în față, timp de 2 ani. „Înainte arătam ca un hamster. Acum sunt cel mai drăguț monstru”

  • Publicat:

Anastasiia Pokreshchuk, o femeie de 32 de ani din Kiev (Ucraina), și-a injectat singură botox și acid hialuronic în față, timp de 2 ani, pentru că era nemulțumită de aspectul ei fizic. Femeia a cheltuit aproape 2.000 de euro pe fillerele faciale, dar nu intenționează să se oprească, în ciuda avertismentelor medicilor.

Ucraineanca este urmărită de sute de mii de oameni pe Instagram, unde postează imagini și clipuri video șocante. Chiar dacă riscă să dezvolte complicații din cauza excesului de botox, femeia spune că este „cel mai drăguț monstru” și că nu îi va asculta niciodată pe specialiști, pentru că ea „știe mai bine”.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV la care a participat și un medic estetician, Anastasiia a mărturisit cu nonșalanță că și-a administrat singură botox timp de doi ani pentru a arăta mai bine.

Înainte arătam ca un hamster. Acum sunt mult mai fericită și mulțumită de aspectul meu. Sunt cel mai drăguț monstru și nimeni nu mai e ca mine. Când mă uit la pozele vechi cu mine de acum câțiva ani, îmi amintesc cât de urâtă eram, a declarat femeia.

Ea a ignorat sfatul medicului de a renunța la această practică periculoasă, deoarece poate avea consecințe majore asupra stării fizice și emoționale, insistând asupra faptului că acum este mult mai fericită.

Femeia spune că nu a fost inspirată de vreo celebritate și că a făcut totul de capul ei. Până acum și-a injectat botox și alte fillere în obraji, buze și mandibulă.

Sunt absolventă de Psihologie. Prietenii și apropiații nu mă judecă pentru aspectul meu. Mă cunosc așa cum sunt și știu că sunt o persoană normală, nu mă consideră nebună sau stupidă, a adăugat ea.

În schimb, medicul estetician este de părere că standardele de frumusețe sunt evident deformate în societatea actuală.

Femeile își creează o viziune anormală asupra frumuseții și au așteptări nerealiste, a declarat el în cadrul emisiunii. Când aspectul este exagerat, este clar că persoana respectivă are o viziune deformată asupra propriului chip și consideră, în mod eronat, că așa este normal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”