Nu au pic de ruşine! În timp ce doctorii şi oamenii de rând duc lipsă de măşti de protecţie, divele le folosesc ca „lenjerie intimă”

Aceste femei au reuşit să aprindă spiritele pozându-se în ipostaze sexy, dar deloc de bun-simţ.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Nu au pic de ruşine! În timp ce doctorii şi oamenii de rând duc lipsă de măşti de protecţie, divele le folosesc ca „lenjerie intimă”

Instagrammerii au luat foc când au văzut aceste poze! Deşi planeta se confruntă cu o pandemie îngrozitoare, aceste femei iau în derâdere situaţia şi nu ştiu ce să mai facă pentru a atrage atenţia. Cu toate acestea, au reuşit să aprindă spiritele pozându-se în ipostaze sexy, dar deloc de bun-simţ. În loc să-şi acopere părţile intime cu lenjerie, ele au preferat să folosească măşti de protecţie, în timp ce doctorii şi oamenii obişnuiţi dau bani grei pe ele sau nici măcar nu le găsesc.


Reacţiile fanilor au fost pe măsură: „Revoltător!”, „Ce risipă…”, „Minte vă mai trebuie, că în rest…”

Outfitul lor revoltător poartă şi o denumire aparte – carankini –, care combină cuvintele carantină şi bikini.

Una dintre dive este modelul australian Jade Marie, care poartă un „outfit” negru format numai din măşti chirurgicale.

O altă „covidioată”, modelul rus Yulia Ushakova a postat această fotografie dizgraţioasă pe Instagram, în care poartă două măşti de protecţie respiratorie cu filtru FFP1 pe post de sutien şi o mască simplă pe post de bikini.

În descrierea imaginii, ea a scris: „Acesta este noul trend în materie de costume de baie pentru 2020. Supapa de expiraţie uşurează respiraţia, dar trebuie schimbată la fiecare 2 ore!”

La rândul ei, influenceriţa germană Katja a postat un selfie pe Instagram în care poartă aceleaşi „accesorii”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân