Ne aşteaptă o toamnă lungă şi frumoasă!

Ca să o simţim aşa ţine mai ales de starea noastră de bună dispoziţie. De aceea, în septembrie, ne-am propus să zâmbim alături de Iulia Vântur, vedeta noastră de copertă.
Ne aşteaptă o toamnă lungă şi frumoasă!

Ca să o simţim aşa ţine mai ales de starea noastră de bună dispoziţie. De aceea, în septembrie, ne-am propus să zâmbim alături de Iulia Vântur, vedeta noastră de copertă. Nu de alta, dar trebuie să ne găsim arme de luptă împotriva tristeţii de toamnă la care suntem cam expuşi.

Iulia ne pune la curent cu participarea sa la campania „Zâmbeşte România”, dedicată igienei orale ca la carte. Ea ne-a declarat că un zâmbet larg şi sincer poate schimba ziua cuiva. Mai mult, este plăcut de oricine, indiferent de religie sau convingeri politice. Eu una, de exemplu, pot recunoaşte un american de la o sută de metri, datorită zâmbetului alb, impecabil.

Sunt ţări, cum sunt SUA, la care igiena orală, albirea dinţilor, controlul regulat al sănătăţii dentare reprezintă reguli de aur de la care nimeni nu abdică. Iar efectele sunt doar în folosul pacienţilor, care capătă mai multă încredere de sine, zâmbesc mai mult, comunică, iar acest lucru valorează enorm.

Evident, totul capătă o valoare înzecită când este completat de combinaţia explozivă de dietă şi mişcare. Aşa că vă propunem să încercaţi nişte plante minune în salate inedite: kale, mangold sau iarba grasă. Şi vă mai sugerăm să treceţi pe rând prin toate sporturile, pentru că pofticioasa noastră de serviciu le-a pus la loc de cinste drept păstrătoare de siluete suple pe termen lung.

Evident, nu e de ajuns să pierzi câteva kilograme, trebuie să ai grijă şi de învelişul exterior, mai ales după plajă. Pielea bronzată are nevoie mai mult decât oricând de hidratare, pomezi adresate petelor, de măşti nutritive ce anulează riduri sau aspectul de piele uscată.

Treceţi şi pe la coafor pentru terapii profesionale sau încercaţi uleiul de argan dacă aveţi părul ondulat sau rebel, ori pe cel de măsline, pentru un păr cu firul drept, pentru a căpăta strălucire şi sănătate. În concluzie, vă propun să prelungim vara pe cât posibil, pentru că mai devreme sau mai târziu, în ţara noastră vin vremuri cenuşii! 🙂

 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Dieta omului de Neanderthal
Dieta omului de Neanderthal
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă