Meghan Markle a suferit un avort spontan: „Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de-al doilea”

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a dezvăluit că în luna iulie a suferit un avort spontan. Prin ce dramă a trecut fosta actriță.
  • Publicat:
Meghan Markle a suferit un avort spontan: „Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de-al doilea”
Meghan Markle suferit un avort spontan: „Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de al doilea”

Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină anul acesta în luna iunlie, lucru care i-a provocat o suferință uriașă. Soția Prințului Harry, în vârstă de 39 de ani, a povestit cum s-a întâmplat tragedia.

Fosta actriță susține că totul s-a întâmplat în momentul în care îi schimba scutecele micuțului Archie.

„Am căzut pe jos cu Archie în brațe, îngânând un cântec de leagăn pentru a-mi menține calmul și a-l liniști pe copil, un cântec vesel în total contrast cu presentimentul că ceva nu este în regulă”, a povestit Meghan Markle. „Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de al doilea”, a adăugat soția prințului Harry al Marii Britanii.

Meghan Markle și Prințul Harry își doreau încă un copil

În timpul pandemiei de coronavirus, Meghan Markle și Prințul Harry s-au stabilit în Los Angeles, iar în timpul petrecut împreună cei doi au reflectat la primul lor an ca părinți. Atât Prințul Harry, cât și fosta actriță au mărturisit în nunumărate rânduri ca își doresc să aibă încă un copil, iar un apropiat al familiei regale a dezvăluit în urmă cu câteva luni că există posibilitatea ca Archie să aibă un frățior sau o surioară de vârstă apropiată. Pe data de 6 mai, micuțul Archie a împlinit 1 an. Deşi cuplu şi-a arătat dorinţa de a-i oferi celui mic o copilărie normală, în primul lui an de viaţă au încercat pe cât de mult posibil să-l ţină departe de ochii presei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”