Katie Holmes, vedeta căreia divorţul i-a adus cea mai frumoasă transformare fizică

Katie Holmes a fost votată drept vedeta cu cel mai frumos corp obţinut post-divorţ ('best revenge body'), din 2012, de către editorii revistei Fitness.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Katie Holmes, vedeta căreia divorţul i-a adus cea mai frumoasă transformare fizică

Katie Holmes a fost votată drept vedeta cu cel mai frumos corp obţinut post-divorţ (‘best revenge body’), din 2012, de către editorii revistei Fitness.

Actriţa (33 de ani) care are o fetiţă de 6 ani şi a divorţat anul acesta de Tom Cruise, după 6 ani de mariaj, a fost văzută frecventând în mod regulat o sală de sport din New York, unde face ore de spinning. În plus, se pare că-şi menţine formele şi cu ajutorul unei diete bogate în fructe şi legume.

Recent, Katie a dezvăluit că în familia ei, încă de când era mică, exista conceptul de alimentaţie sănătoasă, iar membrii familiei se reuneu uneori pentru a alerga împreună.

„Cu mulţi ani în urmă tatăl meu a dat startul acestei tradiţii în care ieşeam cu toţii în parc şi alergam. Parcurgeam circa 5 km într-un traseu care se numea Turkey Trot (Cursa Curcanului, n. red.) şi care punea la bătaie şi un premiu, înainte de Ziua Recunoştinţei. Eu nu l-am câştigat niciodată, dar e foarte amuzant”, a declarat Katie, citată de site-ul femalefirst.co.uk.

În acelaşi clasament, Blake Lively a fost nominalizată drept posesoarea celor mai frumoase picioare, iar Jennifer Lawrence a primit coroniţa în clasamentul celor mai frumoase forme.

Citeşte şi: Katie Holmes, la prima apariţie publică după anunţarea divorţului

Motivul divorţului Holmes-Cruise: Suri urma să se alăture scientologilor

E oficial! Katie Holmes şi Tom Cruise au divorţat

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân