Karlie Kloss, însărcinată pentru prima oară. ”Va fi cea mai bună mamă”

Karlie Kloss și soțul ei au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi au făcut anunțul chiar după a doua aniversare de căsătorie.
  • Publicat:
Karlie Kloss, însărcinată pentru prima oară. ”Va fi cea mai bună mamă”
Karlie Kloss, însărcinată pentru prima oară. ”Va fi cea mai bună mamă”

Supermodelul Karlie Kloss și soțul ei, Joshua Kushner așteaptă primul copil împreună. Cei doi au sărbătorit recent cea de-a doua aniversare de când sunt căsătoriți și au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară.

”Karlie este bucuroasă că în anul 2021 va veni pe lume primul ei copil”, a declarat o sursă pentru PEOPLE. ”Va fi cea mai bună mamă”, a continuat sursa apropiată cuplului.

Karlie Kloss și viața de familie

Cei doi și-au unit destinele în octombrie 2018, în secret, în urma unei ceremonii discrete în New York, în acelaşi loc în care Joshua a cerut-o în căsătorie. , iar în iunie 2019 au avut parte de a doua ceremonie, în Wyoming. Kloss a ales să poarte o rochie de la Dior, în timp ce soţul ei a purtat un costum simplu. Potrivit People, cei doi şi-au unit destinele în faţa a 80 de oameni, prieteni şi membri ai familiei.

Deși este căsătorită cu Kushner, ceea ce o face să fie înrudită cu familia Trump, întotdeuna vedeta și-a arătat aprecierea pentru fostul Vicepreședinte Joe Biden. Kloss a apărut la un eveniment de campanie pentru Biden și sursele au dezvăluit pentru PEOPLE că nu este nicio surpriză această mișcare. Joshua Kushner este un om de afaceri, cu două diplome la Harvard şi co-fondator Oscar Health. De asemenea, este fratele Consilierului lui Donald Trump, Jared Kushner, soţul Ivankăi Trump.

”Pentru cei care o cunosc pe Karlie, acest eveniment înseamnă mult”, a specificat sursa. ”Îi pasă foarte mult de viitorul femeilor din STEAM și mereu a sprijinit candidații care luptă pentru lucrurile de care ea este pasionată”.

”Sunt sigură că nu sunt singura persoană din această țară care nu este de acord cu orientările politice ale familiei”, a spus Karlie Kloss într-un interviu pentru Andy Cohen în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”