Festivalul Multicultural al verii continuă în China

Băneasa Shopping City vă invită în perioada 2-4 august într-o călătorie incitantă în China, parte a destinatiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural.
  • Publicat:
Festivalul Multicultural al verii continuă în China

Europa, India, China, America de Sud, România… Călătoreste si întâlneste culturi din toată lumea!

Băneasa Shopping City vă invită în perioada 2-4 august într-o călătorie incitantă în China, parte a destinatiilor spectaculoase din Festivalul Multicultural.  


Dana Rogoz va fi alături de Băneasa Shopping City si revista The One, duminică 4 august, orele 16:00 la Haagen-Dazs pentru a povesti despre călătoriile ei în Asia. A văzut locuri despre care citise doar în cărţi si a ales să ne împărtăsească minunatele ei povesti.


Despre China se stie că reprezintă una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, compusă din state si culturi datând de mai mult de sase milenii. Ea are cel mai vechi sistem de limbă scrisă utilizat în lume si este privită ca sursa a numeroase inventii. Aici amintim: praful de puscă, busola, hârtia, pastele făinoase, roaba, seismograful, alcoolul, zmeul, planorul, mătasea.

Această tară se identifică cu cei mai înalti munti din lume, Himalaya, cu Desertul Gobi, Provincia Tibet, Marele Zid Chinezesc, Vârful Everest si mai recent cu Armata de Teracotă si Hong Kong.
China are peste 20 de orase cu o populatie mai mare de 1 milion de locuitori, iar orasul cel mai populat este Shanghai cu peste 13,5 milioane de locuitori. Este orasul unde oricine si-ar putea trăi vacanta de vis, iar în acest weekend Băneasa Shopping City îndeplineste visul vizitatorilor: acela de a descoperi China.


Wushu este denumirea generală dată artelor martiale chinezesti si este tradus în română ca „Arta războiului”. Această ramură a artelor martiale cuprinde o multitudine de scoli si stiluri, acestea fiind în număr de peste 400, ale caror tehnici se bazează pe învătăturile taoismului si ale călugărilor budisti de la Shaolin.


Reprezentantii Clubului Sportiv SHANGHAI WUSHU din Bucuresti, vor fi prezenti în mall vineri de la ora 17:00, iar sâmbătă si duminică începând cu ora 15:00 cu numeroase demonstratii.


Cristina Iacob vine în acest sfârsit de săptămână în mall, ca mester în arta picturii cu henna si va realiza desene chinezesti. Pe Cristina o găsiti în centrul comercial vineri după ora 17:00, iar sâmbătă si duminică începând cu ora 15:30.
Te asteptăm si pe tine să descoperi China alături de noi. Festivalul Multicultural al verii va continua în America de Sud si România.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”