Eşti elegantă? Câştigi mai mult!

Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel, consideră că oamenii care se îmbracă elegant ar trebui să primească beneficii financiare suplimentare, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
Eşti elegantă? Câştigi mai mult!

Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel, consideră că oamenii care se îmbracă elegant ar trebui să primească beneficii financiare suplimentare, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Celebrul creator de modă spune că actualele beneficii financiare acordate unor celebrităţi ar trebui să fie înlocuite printr-un sistem de bonusuri care să ofere plăţi suplimentare acelor persoane care fac în mod constant „eforturi pentru a arăta mereu cât mai bine”.

Vorbind, într-un interviu recent acordat revistei Stylist, despre lucrurile pe care le-ar face dacă ar fi un rege, designerul german a spus: „M-aş proclama şef al Poliţiei Modei şi aş lupta cu înverşunare împotriva neglijenţei vestimentare”.

„Să fii bine îmbrăcat nu este o chestiune care ţine de bani. Beneficiile financiare ale familiilor ar fi înlocuite cu nişte bonusuri de mentenanţă pentru acele persoane care depun eforturi pentru a se îmbrăca elegant”, a adăugat Karl Lagerfeld.

Designerul german, în vârstă de 81 de ani, spune că i-ar plăcea ca părinţii să îşi educe mai mult copiii, pentru că acest fapt ar reduce numărul persoanelor care suferă de maladii neurodegenerative precum Alzheimer.

„Studiul dicţionarelor ar trebui să fie obligatoriu. O pagină pe zi, aşa cum mama mă obliga să fac atunci când eram mic, iar părinţii ar trebui să îi testeze pe copii apoi, în timpul serii. Aş cere ca toată lumea să înveţe două sau trei limbi străine. Să fii trilingv este esenţial, îţi deschide multe uşi, îţi deschide mintea şi te ajută să eviţi maladia Alzheimer”, a spus directorul de creaţie al casei Chanel.

Karl Lagerfeld, celebru nu doar pentru creaţiile sale vestimentare, ci şi pentru stilul său extrem de deschis de a vorbi, a spus de asemenea că dispreţuieşte oamenii „încuiaţi la minte”, pe care îi consideră „idioţi”.

„Aş declara război idioţilor. Dar şi persoanelor needucate care adoră să vorbească de sus, oamenilor înguşti la minte şi acelora care vor ne întoarcem la epoca în care exista o Germanie de Est şi o Germanie de Vest, cu graniţe închise şi toate celelalte lucruri”, a spus Lagerfeld.

Karl Lagerfeld este renumit pentru excentricităţile sale. Presa internaţională a afirmat că renumitul designer german a angajat în 2012 un chelner, a cărui singură sarcină era aceea de a-l urma la petreceri, purtând în spatele său un pahar cu Pepsi Max pe o tavă din argint.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 81 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată