De Dragobete, scriitorul şi bloggerul Radu F. Constantinescu şi soţia Ramona au fost transformaţi în personaje din „50 Shades of Grey”

De Dragobete, scriitorul şi bloggerul Radu F. Constantinescu şi soţia şi muza sa Ramona, unul dintre cele mai nonconformiste, îndrăzneţe şi simpatizate cupluri din România, au fost transformaţi de hairstylistul Adrian Perjovschi în două personaje pline de senzualitate şi mister din celebrul film “50 Shades of Grey”!
  • Publicat:
  • Actualizat:
De Dragobete, scriitorul şi bloggerul Radu F. Constantinescu şi soţia Ramona au fost transformaţi în personaje din

De Dragobete, scriitorul şi bloggerul Radu F. Constantinescu şi soţia şi muza sa Ramona, unul dintre cele mai nonconformiste, îndrăzneţe şi simpatizate cupluri din România, au fost transformaţi de hairstylistul Adrian Perjovschi în două personaje pline de senzualitate şi mister din celebrul film “50 Shades of Grey”!

 „Cu ocazia zilei de Dragobete, am vrut să redăm ipostaze pline de iubire şi pasiune în cadrul proiectului nostru Transformări radicale. Aşa că am lansat această provocare unui cuplu îndrăzneţ, frumos şi întotdeauna plin de chimie: Radu şi Ramona Constantinescu. Am pornit de la tema filmului 50 Shades of Grey, ne-am inspirat ca poveste, dar am reinterpretat la nivel de coafură şi make-up. Părul lung şi ondulat exprimă senzualitate, adică exact ce am vrut să subliniem în acest shooting. Am colaborat foarte bine, Ramona s-a lăsat cu încredere pe mâinile noastre şi suntem foarte bucuroşi de această nouă poveste creată cu ocazia Zilei româneşti a iubirii”, a declarat Adrian Perjovschi.  

 ”Mulţi mă întreabă – Ce vor, dom’le, femeile? După această întâlnire aş spune – între altele – că vor să întâlnească nişte artişti cum sunt cei din echipa lui Adi Perjovschi! Ramona are mai multe personalităţi, dar de data asta, cu ajutorul celor de la Jovsky Studio, pot spune că a exagerat! E absolut incredibil cât de mult poate să conteze aportul unor profesionişti, creativi şi lipsiţi de inhibiţii, când vine vorba să se joace şi să scoată la iveală o latură sexy, “smoking-hot” a unei femei.

“Cred că în fiecare timidă se ascunde o femeie fatală!”, spune Radu F. Constantinescu.

”Radu spune că am mai multe personalităţi. 13 chiar. Nu ştiu cum le vede pe cele 12, dar pe Ramona nr. 13 ştiu sigur că o urăşte. Cică e rea. Eu cred că nu a cunoscut-o cum trebuie. Pusă în valoare de un machiaj senzual, o coafură sexy şi o rochie strânsă pe corp ca un şarpe păcătos. Orice femeie trebuie să-şi cunoască şi cealaltă latur[. Şocul a fost uriaş după ce am trecut prin mâinile echipei Jovsky. Părerile au fost împărţite: mama mi-a spus că în această postura semăn cu ea mai mult că oricând (nu cred că a fost de bine), sora mea mi-a spus că în sfârşit mă indentific cu personajul (nici aici nu a fost neapărat de bine), iar Radu … mi-a mărturisit că vrea că Ramona nr 13 să rămână şi la micul dejun! Concluzia este că au făcut o treaba extraordinară. M-am plăcut şi am fost iubit[ de el. O temă îndrăzneaţă, dar cu momente pline de emoţie: 50 Shades of Grey”, a mărturisit Ramona Constantinescu. 

„A fost o provocare să descopăr personalitatea cu nr 13 a Ramonei. I-am făcut un smokey  eyes cu negru şi maro potrivit pentru orice femeie care îşi doreşte să cucerească”, adaugă Cristina Bârsan, make-up artist. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: