Dana Rotariu, soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, a murit! Ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme

A decedat la vârsta de 60 de ani.
  • Publicat:
Dana Rotariu, soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, a murit! Ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme

Durere mare în familia fostului fotbalist al Naționalei Iosif Rotariu! Dana Rotariu, soția lui, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Ea se lupta de ceva timp cu o boală devastatoare: cancerul! 

A murit soția lui Iosif Rotariu

Iosif Rotariu este în doliu! Partenera lui de viață, Dana Rotariu, a murit la vârsta de 60 de ani. Femeia a decedat în somn, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă.

În 2023, Dana Rotariu a ajuns de urgență la o clinică din Turcia. Acolo, medicii au operat-o, ea fiind bolnavă de cancer de colon cu mai multe metastaze. Din păcate, boala a recidivat, iar celulele canceroase s-au extins la plămâni. În ultimele luni, starea ei de sănătate s-a agravat.

Dana Rotariu avea cancer la colon și plămâni

Soția lui Iosif Rotariu a pierdut lupta cu cancerul, duminică dimineața (26 mai 2024), la ora 4.00. Fostul fotbalist a precizat, cu durere în suflet, că Dana a decedat în somn. Înainte de a pleca din această lume, ea i-a spus să aibă grijă de copiii lor.

Citește și: De ce a murit actorul Costel Constantin. Avea 81 de ani

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat fostul fotbalist român, pentru Click!

Cântărea doar 35 de kilograme

În urmă cu nicio lună, Iosif Rotariu mărturisea că doctorii i-au spus că Dana Rotariu nu o va mai duce mult. Era din ce în ce mai rău și ajunsese piele și os.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, spunea Iosif Rotariu, scrie Adevărul. 

Sursa foto: capturi video Antena 1

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc