De ce a murit actorul Costel Constantin. Avea 81 de ani

A ajuns la spital înainte de a-și da ultima suflare.
  • Publicat:
De ce a murit actorul Costel Constantin. Avea 81 de ani
Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Doliu imens în lumea teatrului! Costel Constantin a decedat la vârsta de 81 de ani. Vestea tristă a fost făcută publică de către Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Care a fost cauza morții sale? 

Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Costel Constantin a pierdut lupta cu viața la 81 de ani! Celebrul actor a fost văzut ultima oară în spectacolul „Omul care a văzut moartea”, la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din Capitală.

„Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea la Veșnicie a marelui actor COSTEL CONSTANTIN, un coleg minunat, un artist desăvârșit, cu o lungă și o prodigioasă carieră atât în teatru, cât și în film, cu zeci de roluri memorabile!”, a fost mesajul transmis de Teatrul Național I.L. Caragiale din București.

Actorul suferea de diabet

Apropiații și și membrii familiei sale sunt afectați de decesul maestrului. Înainte de a muri, actorul a ajuns la spital cu răni la față, iar rudele susțin că acesta ar fi făcut un infarct.

Costel Constantin s-a îmbolnăvit grav după ce și-a pierdut soția. A fost diagnosticat cu diabet și rar mai ieșea din casă. Cu câteva zile înainte de a muri, actorul dezvăluia, pentru Gândul, că i s-a făcut rău în casă, la începutul anului, și s-a lovit la față.

Ar fi suferit un AVC

Costel Constantin era îngrijit de fiul său vitreg, Vlad, de profesie medic chirurg la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”. Cu fiul său biologic, Tudor, nu păstra legătura, dar nora lui, Cristina Constantin, ar fi intervenit să-i împace pe cei doi. Femeia a făcut și declarații în legătură cu moartea socrului său. Conform dezvăluirilor ei, Costel Constantin ar fi suferit un AVC. În ziua fatidică, Costel Constantin s-a plâns că se simte rău și a ajuns la spitalul unde lucrează fiul lui vitreg. El va fi înmormântat, zilele următoare, la Cimitirul Sfânta Vineri.

Nu știu cum s-a întâmplat. Noi știam că este acasă, nu la spital. Comunicam foarte mult prin telefon. Băiatul meu cel mic, Răzvan, care are 13 ani, l-a moștenit, este și el actor. Ne-a spus că de ce nu l-am dus la Costel, că el acum nu mai are bunic. Cred că, după ce a căzut, a făcut un AVC. Nu cred că va fi depus în foaierul TNB, pentru că știu că nu-și dorea asta. Va fi înmormântat alături de Mihaela, la Cimitirul Sfânta Vineri”, a declarat, Cristina Constantin, pentru Gândul.ro. 

Sursa foto: captură video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc