Cum iluminam corect camera copilului

Cand lumina provine dintr-un singur loc, adica din centrul plafonului, camera poate fi intunecata in cele patru colturi. Astfel, in mijlocul camerei se face risipa de lumina, iar in colturi aceasta se lipseste.
Cum iluminam corect camera copilului
Cum iluminam corect camera copilului

Cand lumina provine dintr-un singur loc, adica din centrul plafonului, camera poate fi intunecata in cele patru colturi. Astfel, in mijlocul camerei se face risipa de lumina, iar in colturi aceasta se lipseste. In incaperea copiilor nu trebuie sa se puna multe aplice, veioze sau lampi fiindca excesul de lumina poate duce la oboseala, stres si oboseala.

O veioza langa pat, pe noptiera, este obligatorie pentru lectura de seara. De asemenea, biroul si masa de lucru au nevoie de lumina locala. Lumina centrala este buna cand au loc activitati in toata camera, in momentele in care copilul se joaca sau cand are nevoie de acces la dulapuri, biblioteca si alte piese de mobilier.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație