Beauty news: despre unghii, păr, buze şi frumuseţe la superlativ!

Cum arată femeia ideală? Cum îţi îngrijeşti părul şi unghiile? Care este secretul unor buze senzuale?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Beauty news: despre unghii, păr, buze şi frumuseţe la superlativ!

Un proiect numit “Percepţia perfecţiunii” şi-a propus să afle cum sunt influenţate frumuseţea şi perfecţiunea de percepţia cultural locală. Au fost angajaţi 18 designeri din tot atâtea ţări (de pe toate continentele) care au schimbat în programul Photoshop o imagine ce reprezenta o femeie, în funcţie de standardele de frumuseţe din ţara respectivă.

Pozele din China şi Italia au fost dramatic modificate pentru ca femeia să aibă braţe şi picioare foarte slabe. Cele din Columbia, Mexico şi Peru reflectă frumuseţea tradiţională cu forme voluptoase: talie subţie, bust generos şi şolduri proeminente.

Păr şi unghii sănătoase

În urma unui studiu de 60 de săptămâni, s-a dovedit că suplimentele alimentare pentru păr, piele şi unghii cu conţinut de peptide, lipide, acid hialuronic şi colagen au efecte benefice deosebite. Rezultatele au arătat îmbunătăţiri semnificative în deshidratarea unghiilor şi părului, unghiile nu au mai fost atât de casante şi nici pielea atât de uscată. Însă, după stoparea acestor suplimente, beneficiile s-au redus semnificativ.

Ruj puternic

Schimbarea de sezon vine cu noi trenduri de machiaj. În fine, nu chiar noi, în sensul că propunerile stiliştilor propun, ca şi în sezoanele trecute, nuanţe puternice pe buze. Roşu senzual sau burgundy îţi vor transforma orice look. Trebuie să ai grijă, însă, să ai restul machiajului cât mai natural, pentru un efect wow.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”