Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Avort medicamentos
buna ziua,va rog frumos spunetimi si mie ce edicament asi putea folosi pentru a provoca avortul,am 16 saptamni nu imi doresc copilul si nu stiu ce sa mai
Sangerare, la, menopauza
Buna ziua. Povestea este urmatoarea: In data de 10 august 2017 a fost ultimul ciclu. Mentionez ca am implinit in 2018.... 51 de ani pe 15 septembrie..sunt nascuta in 1967....Deci in data de 10 ...
Vaginoza bacteriana
Buna ziua! Ma confrunt cu o vaginoza bacteriana de aproape un an! Medicul mi-a dat ovule antibiotice tratez o anumita problema ( ecoli) apoi la urmatoarea lama iese altceva ( stadilocococ ...
Durere
Buna, simt ceva in zona intima cand introduc degetul foarte putin. Ma doaree foarte tare si dupa ce urinez (doar uneori) si in timpul actului sexual ma doare "locul acela", dar si burta foarte ...
Biometrie fetala
Buna ziua! Sunt insarcinata in 32 saptamani si 5 zile. La 32 sapt si 2 zile am facut ecografie, greutatea fatukui fiind atunci de 1,8 kg (asa arata aparatura de la spital). O zi mai tarziu am facut ...
Fertilizare in vitro – Diphereline
Buna ziua, va scriu in legatura cu decizia noastra de a urma o procedura de fertilizare in vitro. In acest sens am luat DIPHERELINE de 0.1 mg 1 fiola/zi subcutanat continuu, timp de 14 zile. Dupa ...
Rezultat papanicolau
Buna ziua, rog interpretarea testului papanicolau: - specimen satisfacator pentru evaluare - celule endocervicale prezente - metaplazie scuamoasa Mulţumesc
Sarcina lichid seminal şi încă virgina
In urma unei intrări foarte mici cu penisul in vagin in perioada fertila se poate sa rămâi însărcinată? Menţionez ca sunt virgina şi nu a ejaculat, a fost doar lichid
Sunt îngrijorată
Prietena mea are o problemă ii se umflă labia stânga .Din ce cauză ? Şi i-au eşti negi genitali. Ar trebui sa se îngrijoreze, este ceva eşti din comun ?? Eu sunt cea mai bună prietenă ai ...
Chist Naboth
Buna ziua! Mi s-a efectuat ieri o ecografie transvaginala, in urma careia s-a vazut o imagine tranaonica de 5mm la nivelul istmului care ar putea fi un chist naboth sau un sac ovular. Mi s-a ...
Întârziere ciclu menstrual
Bună seara iau de 2 luni profecunnu. În data de 5 octombrie trebuia sa îmi vina menutriţia dar am avut întârziere 2 zile. Următoare luna am avut întârziere 8 zile. De aceasta data nu a mai ...
Operatie
Buna ziua ! Prietenul meu a fost astazi la un control Urologic si i s-a spus in urma controlului ca v-a trebui sa faca o operatie pentru :fimoza inflamatorie , lichen scleros .Intrebarea mea este ...
Este o posibila sarcina?
Buna ziua! As dori sa stiu daca este posibil sa fi ramas insarcinata. Am menstruatie neregulata (ultima data mi-a venit pe 17 august, iar pe 5 decembrie am avut contact sexual neprotejat cu ...
Este normala menstruatia daca iau anticonceptionale fara pauza?
Buna ziua, in urma unei operatii de urganta a unui chist ovarian spart, a fost scos ovarul stang si trompa iar examenul histopatologic a aratat chist endometriozic si tumori borderline. Dupa ...
Menstruatia neregulata
Buna ziua, am varsta de 17 ani si ma confrunt cu o menstruatia neregulata. Am menstiatie foarte rar, o fata la 3-6 luni. Acest fenomen se intampla deja de 4 ani. Cum imi pot stabiliza ...
Menstruaţia
Bună ziua, eu din luna aprilie nu mai iau anticoncepţionale, doar ca de atunci am avut menstruaţia doar de 3 ori, am dureri de burtă şi am ovarul drept puţin mai umflat, a-şi putea sa ...
Ciclu menstrual neregulat
Am inceput tratament cu duphaston si am sangerari. Ar trebui sa opresc tratamentul? Am fost saptamana trecuta la medic. Mi a prescris cate 2 pastile seara din ziua 10 pana in ziua 24. Am un chist de ...
Flora vaginala interpretare rezultate
Buna ziua, As dori un raspuns la urmatoarea intrebare. Cum se poate trata prezenta bacililor si cocobacililor gram negativi din secretia vaginala? Am primit tratamente diferite de la medici diferiti ...
Scurgeri Vaginale Puternice?
Am scurgeri mari in zona intima si nustiu ce e .... am nevoie de sfatul dumneavoastra
Col uterin
Buna ziua!Am 18 ani,mi am inceput viata sexuala in urma cu un an dar nu am mers la niciun consult la ginecolog,am avut 2 parteneri pana acum si mi e teama de cancer de col uterin.Cum apare ...
Este posibil sa fi rămas însărcinată?
Buna seara! In ultimele 2 zile am avut contact neprotejat cu partenerul şi am folosit metoda retragerii, însă la un moment dat acesta nu s-a spălat după ce a terminat si am avut un alt contact ...
Anticonceptionale
Buna ziua! Am fost la ginecolog in urma cu trei luni de zile, datorită dereglari menstruatiei. Si mi.a dat timp de 6 luni de zile anticonceptionale milligest, cand am luam prima luna, în primele ...
Sarcina
Bună seara. Va rog răspunde ţi mi, sunt foarte speriata. Am luat tratament cu normix 10 zile câte 4 pastile pe zi neştiind ca sunt însărcinată. Dăunează fătului? Şi mi au ieşit şi ...
Dureri genitale- ureaplasma urealyticum pozitiv
De 2 ani, de cand am luat anticonceptionale la care am renuntat vazand ca imi fac rau, am ramas cu dureri pelvine. De-a lungul lunii durerea varieaza, cand simt o surda durere in toata zona genitala ...
Umflarea labiilor
Buna ziua! Am 17 ani si pentru a doua oară mi s.au umflat labiile. Ma mănâncă. Tin sa precizez ca nu mai sunt virgină. Prima dată am folosit Canesten crema iar de la umflarea labiilor si ...
Antibioticele si stresul afecteaza menstruatia ?
Buna ziua. De cateva luni ciclul meu intarzie cate 3-4 zile insa mereu apare. Problema este ca luna aceasta a intarziat 6 zile ( astazi este a 6 zi ) . In urma cu 2 sapt am facut tratament cu ...
Sarcina după 30 de ani şi anticoncepţionale
Ma numesc Elena şi am 32 de ani, locuiesc in străinătate, sistemul medical este pus la punct dar medici destul de ,, neprofesionisti,, cred eu din experienţa avută cu ei. Am amânat venirea ...
Anticonceptionale
In urma unui control ginecologic mi-au fost găsit doua chisturi pe ovarul drept de 2,5 cm şi mi s-au recomandat sa iau timp de 2 luni anticoncepţionale Cerazette.Le-am luat fata pauza la ...
Endometru 16 mm Gravida?
Ieri am facut o ecografie transvaginala. Motivul a fost durerea puternica de pelvis cu o seara inainte + voma. Pe rezultatul ecografic scrie: Uter in AVF, 67/41, moderat congestiv Endometru ...
Anticonceptionale si menstruatie de o luna
Buna ziua! In urma cu 25 de zile am inceput sa iau Mercilon(anticonceptionale) la recomandarea medicului ginecolog in urma evaluarii mele. Am fost la medical ginecolog pentru urmatoarea problema: ...
Se poate sarcina?
Buna ziua, am 43 ani, de 2 ani a început procesul menopauzei, iar din luna Iunie a acestui an nu mai am menstruaţie deloc! Am fost la doctor şi totul este ok! Dacă nu mai am menstruaţie de ...
Cum tratez HPV?
Buna seara! Am fost diagnosticata cu hpv,4 tulpini cu risc inalt. Mi s a recomandat isoprinossin si vaccinul gardasil 9. Insa imi este teama de efectele secundare ale acestui vaccin. Am auzit numai ...
Sarcina sau nu?
Buna seara, am avut contact sexual neprotejat ,asteptam cm pe data de 24.11. nu a venit dupa 2 zile de intarziere am facut test a iesit pozitiv dupa alte 4 zile alte 2 teste pozitive,seara ma luat ...
Menstruatia imi intarzie
Buna ma numesc Gina am 17 ani , am o problema , menstruatia nu imi vine la timp , imi vine o data la 2 - 3 luni , mi.am inceput viata sexuala acum 1 an si ma cam sperie gandul ca asi putea avea ceva ...
Ovare micropolichistice
Buna! Cat de sigur este tratamentul cu mladite de zmeur pentru ovarele micropolichistice? Il pot folosi cu incredere? Am 21 de ani si nu imi doresc momantan un copil. As dori doar sa nu ajung la ...
Se impune tratament cu anticonceptionale?
Ecografie vaginala ginecologica Uter: in pozitie AVF, 6.38/2.74/4.22cm (diametrul longitudinal/antero-posterior/transvers). Miometru omogen. Cavitate uterina virtuala. Endometru: trilamelar, 0.60cm. ...
Ovar marit si rmn
Buna seara, in urma unui control de rutina, la ecografie mi'a iesit ovarul stang marit si ceva pe el(4,3/3,9). Medicul mi'a zis sa fac un RMN, dar ca nu e urgent si pe foaie mi'a scris anexita ...
Exista posibilitatea unei sarcini?
Bună ziua! Am o problema. Sper că mă puteţi ajuta! Pe 15 septembrie am avut contact sexual şi s a rupt prezervativul (nu ştiu dacă s a rupt când era înăuntru sau când a scos o), iar după ...
Scurgeri vaginale maronii
Buna ziua! In a 14 zi a ciclului lunar(pe 12 nov au inceput scugerile lunare, au durat 4 zile) am observat o scurgere gelatinoasa maronie care a durat cam 2 zile (26-27 nov) , dar nu in permanenta. ...
Rezultat Papanicolau in mediu lichid
Buna ziua,am facut un test Papanicolau acum 2 saptamani,astazi am primit rezultatul care indica calitate frotiu satisfacator pentru evaluare;celule endocervicale prezente,anomalii ale celulelor ...
Este permisa tinctura de propolis in timpul sarcinii?
Este permisa tinctura de propolis in timpul sarcinii? Mentionez ca am 16 saptamani de
Menopauza
Buna ziua! Am 42 de ani si acu 3 ani ami-a fost extirpat ovarul stang pt ca era distrus de chisturi si endometrioza. Am urmat tratament postoperator si mi-a fost indusa menopauza pentru 6 luni. Am ...
Scurgeri maronii
Buna ziua , In septembrie am facut o alergie la absorbante (cred) urmatoarea luna s-a intamplat acelasi lucru , de atunci am dureri abdominale , de spate iar secretia la inceput era mai vascoasa ...
Problema
Bună ziua pe data de 23 noiembrie mi-a venit ciclu dar a durat doar o zi azi de dimineaţă am observat ca am îmi curge un lichid maroniu închis ce înseamnă e ceva grav oare vă rog să îmi ...
Interpretare rezultat
Cum citesc acest rezulta: Interval de referinta TSH 0.566 µUI/mL 0.35 - 4.94 µUI/ml Free T4 12.7 pmol/L 9.009-19.040 pmol/l Beta hCG 3853.47 mUI/mL Negativ: < 5 mUI/mL Pozitiv: > 25 mIU/mL ...
Uleiurile esentiale in sarcina
Buna ziua, Uleiurile esentiale care se gasesc in produsele de ingrijire naturale (creme, sampon, gel de dus, etc) sunt daunatoare in primul trimestru de sarcina?
Posibila sarcina
Buna ziua, ieri dimineata m-am masturbat iar dupa pe la vreo 4 am avut contact sexual cu cineva si s-a spart prezervativul , nu am ejaculat si dupa ce am vazut ca s-a spart nu am mai avut contact ...
Conceperea unui copil
Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani si ma chinui si sunt stresată toate testele sunt negative va rog sa ma
Avort medicamentos sau avort prin chiuretaj
Bună.. Am rămas însărcinata în luna septembrie şi nu vreau sa duc sarcina la capăt şi vreau sa ştiu dacă e mai ok avortul medicamentos sau cel prin
Naştere naturala
Buna aseara am nascut acum 8 luni si am niste scurgeri gălbui si urat mirositoare ce ar putea
Interpretare rezultate
Buna ziua, Am primit rezultatele analizei unei secretii vaginale-frotiu si as dori sa-mi interpretati rezultatele. Celule epiteliale=frecvente Reactie inflamatorie=intensa(frecvente ...
Disconfort in zona intima
Buna medicul de dermatologie mi da tretaciclina in timp mia a parut unflatura in zona intima si usturime ce pot sa iau
Valori beta hcg
Conform rezultatelor la sange facute la cererea medicului valorile beta hcg sunt 33996 iar avand ultima data a menstruatiei pe 10 oct 2018 este posibil ca sarcina sa fie deja in 6 ...
Teste de ovulatie pozitive
Ne dorim foarte mult un copil Si am incercat sa raman însărcinată cu ajutorul testelor de ovulatie, dar de fiecare data cand le-am facut au ieşit pozitive , imi pun un semn de intrebare avand in ...
Beta hcg creştere lenta
Buna ziua.Ultimul CM pe 13 sept test de sarcina pozitiv pe 12oct iar pe 13 nov control ginecologie unde sacul gestational era de 13 mm iar analiza de sânge beta hcg 3408,0 repet beta hcg în 15 ...
Cum scap de mancarimea in zona intima?
De aproximativ o saptamana ma confrunt cu o mancarime in zona vaginala, dar in ultimele 2 zile a devenit din ce in ce mai intensa. Zona afecata e in jurul vaginului si putin in interior, fara aspect ...
Rezultat colposcopie
Am făcut ieri o colposcopie şi mi s-a spus ca am rana pe col. Rezultatul este următorul : Col cu OCE 4-6 mm, zona de ectopie extinsa atât anterior cât şi posterior. AA: zona de EAA cu ...
Tusea in sarcina
Bună ziua, de o săptămână am răcit rău, transpir în piept, am avut dureri de cap, mi a curs sânge pe nas, amigdalite inflamate iar acum tuse seaca, numai noaptea, mi e teama sa nu afecteze ...
Ce se întâmpla?
Buna ziua. Am 25 de ani şi nu de mult am aflat ca am o rana pe uter, unde apoi am făcut papanicolau in mediu lichid şi hpv. Timp de o luna am avut tratament cu tantum Rosa, polygynax, zifex ...
Posibila sarcina
Buna seara! Eu cu prietenul meu am facut sex oral, fara sa ne protejam. Am simtit la un moment dat cearsaful umed, posibil atingandu-ma si cu labiile de el. Mai apoi, m-a atins si cu penisul in ...
Avorturi spontane
In decurs de 2 ani am pierdut 3 sarcini- avorturi menstruale, in saptamana 5 de sarcina-. Toate analizele(Torch, trombofilie, cariotip de cuplu, analize preconceptionale )sunt in parametrii optimi. ...
Scurgeri
Am avut niste scurgeri albicioase. Pot administra ovule
Anticonceptionale si antibiotic
Am luat antibiotic 5 zile tavanic şi în acelaşi timp luam anticoncepţionale dessirette ptr că alăptez şi de vinerea trecuta m-am protejat şi au trecut 7 zile şi acum as dori sa va întreb ...
Posibila sarcina
Intreb pentu o prietena..A avut contact sexual în timpul ovulaţiei.. a descărcat o aplicatie de pe internet pentru a afla dată exactă a ocupaţiei...maine trebuie sa faca testul de sarcina ...
Antibiotic in sarcina
Am nevoie de un sfat, sunt insarcinata in 36 de saptamani, si zilele trecute m.am trezit cu o durere groaznica la o masea. Nu am mai rezistat si m.am dus la dentist, acolo mi.a spart maseaua si in ...
Pot intra in menopauza la 20 de ani?
Am 20 de ani şi menstruaţia nu mi-a mai venit de 1 an jumate. Prima menstruaţie am avut la 12 ani şi 4 luni .....pot intra in menopauza la 20 de ani?sau e vreo problema deficitară? (Nu am avut ...
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.