Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Neliniste sau depresie

Numele meu este Nela. Cu citiva ani in urma am avut o depresie puternica dar de atunci am anumite cicatrice ale acesteia pe care inainte nu le aveam. De exemplu cind ramin singura intotdeauna mi se naste o neliniste adinca, nu mai sunt productiva deloc si se incep si vomitarile. Trebuie in permamenta sa fie cu cineva, atunci totul e OK. DE CE? La nivel de subconstient se intimpla ceva, ce anume?
 

Întrebare pusă de: Nela

Răspunsul specialistului

Ce frumos ar fi sa fie atat de simplu sa spunem ce se intampla „la nivel subconstient”, cum spui tu ! Serios vorbind insa, este important de stiut cum anume ai depasit depresia puternica despre care vorbesti. Daca ea nu a fost tratata in mod adecvat, faptul ca a lasat urme nu ar trebui sa te mire. Mai mult ca sigur au ramas acolo undeva, in adancul fiintei tale, niste conflicte neidentificate si nerezolvate. Ar fi foarte bine daca ai consulta un psihoterapeut caci, altfel, mi-e teama ca nu poti rezolva aceste probleme care iti tulbura existenta.

Iris Gogorici

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...