Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Metode traditionale

Am 2gemeni de 2 luni. Dind analize la 1 luna am depistat ca au hemoglobina joasa:85-baiatul si 95-fetita. Este oare o cauza aceasta ca baiatul a racit foarte repede,are o tusa slaba de vre-o 2 zile dar de citva timp e ragusit, tinindui pe ambii in aceleasi conditii? eu presupun ca si imunitatea este slaba, necetind la aceea ca maninca numai piept si adauga bine in kg. ce as putea face mai bine ca sa il lecuiesc cu cit mai putine medicamente, Ce metode naturaliste, traditionale as putea folosi(ca de exemplu – am incercat sa-l oblojesc si mai apoi iam uns tot corpul cu miere de albini, este oare aceasta binevenit sau nu).Cum as putea sa-i calesc corect? pentru ca timpul abia a inceput sa se raceasca dar eu deja l-am racit pe unul din ei.Se poate de scos afara in asa situatii?

 

Întrebare pusă de: Oxana

Răspunsul specialistului

Nu ati precizat daca gemenii au fost prematuri sau nu, aspect important in stabilirea posibilelor cauze de anemie; este foarte bine ca ii alaptati, acest lucru ii ajuta in mod sigur ,apropos de cresterea imunitatii.Nu cred ca ungerea corpului cu miere de albine ajuta, poate doar pentru aspectul estetic al pielii, desi nu as recomanda nici macar pentru asta; la 2 luni nu puteti aplica metode naturaliste, alaptati-I in continuare si atat; evitati expunerea la temperaturi foarte scazute si vant; puteti sa-I scoateti afara cand vremea e placuta.

Alina Fanea

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...