Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ce tratament imi recomandati??

Buna ziua doamna Raluca.va scriu din nou pentru a treia oara in speranta ca va veti face timp si pentru problema mea. Va scriu din nou toata povestea. Sunt casatorita de 5 ani si de 3 ani incerc sa raman insarcinata dar fara niciun rezultat. Am fost la medic si am facut urmatoarele analize: ex.secretie vaginala(epitelii-rel.frecvente,leucocite-rare, candida-prezent,gardnerella-prezent,flora-frecventi coci, rel.frecventi bacili gram) -test papanicolau:–satisfacator pt.evaluare celule endocervicale,DG.-frotiu inflamator(ces II)si echografie vaginala(ambele ovare dimensiuni si ecostructura normale,uter retroversat).am urmat tratament cu zanocin,flamexin,indometacin,polygymex si meclon.ce imi recomandati dvs. sa fac in continuare?? Va rog cu un tratament pt.a ramane insarcinata va multumesc din suflet si astept cu nerabdare un raspuns.
 

Întrebare pusă de: nicoleta

Răspunsul specialistului

Pasii care trebuie urmati in prima instanta sunt :
–    testarea partenerului – spermograma
–    culturi din col pentru Chlamydia, ureaplasma, mycoplasma ; citeste despre Infectia cu chlamydia trachomatis (Chlamydiaza) si Infectia cu ureaplasma urealyticum.
–    testarea permeabilitatii tubare prin histerosalpingografie, dupa vindecarea oricarei infectii insa – citeste despre Histerosalpingografia (HSG)
–    testarea ovulatiei – vezi link-ul TESTE OVULATIE
–    eventual dozare de prolactina si TSH

In functie de rezultatele de mai sus se pot da indicatii in continuare
Citeste mai multe despre infertilitate la link-ul Infertilitatea

Raluca Hera

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...