Top 10 fantezii sexuale

Fanteziile sexuale infierbanta atat imaginatia barbatilor cat si pe cea a femeilor. Exista insa cateva fantezii comune care pot duce la obtinerea mai usoara a orgasmului.
  • Publicat:
Top 10 fantezii sexuale

Nu exista persoana activa sexual (cel putin) care sa nu aiba cel putin o data in viata o fantezie sexuala. Barbati sau femei deopotriva doresc sa iasa din clasica rutina si sa faca pasul cel mare in pat. Indiferent daca au curajul sau nu sa-i impartaseasca partenerului, scanteia trebuie aprinsa.

1. Prima treapta a podiumului este ocupata de fantezia sexului in trei sau in grup.

2. A doua fantezie ca si popularitate este cea a sexului cu o celebritate, de obicei un/o actor/actrita promovate excesiv de mass media.

3 A treia dorinta ascunsa este sexul cu un prieten/a sau coleg/a de munca.

4. Pe locul al patrulea se situeaza fantezia „sex cu o persoana necunoscuta”.

5. Locul al cincelea este ocupat de dorinta de a avea in pat o persoana de acelasi sex.

6. Pozitia a sasea este ocupata de fanteziile care implica in timpul actului sexual forta.

7. In timp ce altii se multumesc cu privitul, personajele principale se aleg cu un orgasm de toata frumusetea, asa ar suna fantezia numarul sapte.

8. Dormitorul este invechit in opinia multora dintre noi, insa cati au curajul sa faca sex in locuri publice? Nu multi, insa aceasta fantezie ocupa locul al optulea.

9. Se pare ca pentru unii fantezia sexuala care ii macina se poate desfasura doar intr-un loc exotic, cat mai departe de casa, colegi de serviciu si stres. Acesta ocupa locul 9 in top.

10. Desi nu am recunoaste nici picati cu ceara, se intampla sa fim bantuiti de fantomele trecutului… sexual. Pe locul al zecelea se situeaza fantezia sexului cu un/o fosta iubita.

Tu ce fantezii ai? Ai curaj sa le impartasesti partenerului? Ti le-ai indeplinit? Asteptam raspunsurile tale pe aceasta tema.

Citeste si: In jurul lumii, pe urma curiozitatilor sexuale

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Ejacularea, intre
Ejacularea, intre "deja!" si "inca…?"
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”