Dupa nunta, sexul vine tot mai rar

Pasiunea sacade dupa casatorie, afirma cercetatorii americani.
  • Publicat:
Dupa nunta, sexul vine tot mai rar
Dupa nunta, sexul vine tot mai rar

Au timp destul si nici obositi nu sunt. Totusi, cuplurile casatorite incep la un moment dat sa renunte la noptile fierbinti. Incet-incet, renunta la sex de tot. De ce?

In America, spre exemplu, sunt aproximativ 20 de milioane de de cupluri casatorite care fac sex de 10 ori pe an sau chiar mai putin. Iar majoritatea terapeutilor spun ca in cel putin jumatate din cazuri este vina barbatului. Pentru a afla ce se intampla, a fost realizat un sondaj printre persoanele aflate in aceasta situatie.

Iata cateva dintre lucrurile surprinzatoare descoperite astfel:

1. Potrivit femeilor participante, 28% dintre ele au incetat sa mai fie preocupate de sex in acelasi timp cu partenerii lor. 10% s-au oprit inaintea nuntii, iar 18% fie in luna de miere, fie in primul an de casatorie. Femeilor nu le place sexul?!

2. Numai 10% dintre barbati si 15% dintre femei au ales sa divorteze dupa ce intensitatea pasiunii lor a scazut. Asta inseamna un procent sub rata medie a divorturilor din America.

3. Rata infidelitatii in cazul barbatilor a ajuns la 20%. Deloc surprinzator. In cazul femeilor, aceasta este de doar 9% inainte ca sotii lor sa nu-si mai doreasca sa faca sex si 26% dupa. Din moment ce ei nu mai vor…

4. Doar 20% dintre barbatii cu disfunctii erectile au mers la medic sa se trateze.

5. 66% dintre femei au spus ca nu stiu de ce partenerii lor nu isi mai doresc intimitate sexuala, pe cand doar 28% dintre barbati au declarat acelasi lucru. Asta inseamna ca barbatii stiu de ce! Si atunci de ce nu fac nimic?

6. Mai putin de jumatate dintre femeile care au descoperit ca sotii lor sunt homosexuali au divortat. Ups!

7. 44% dintre barbati au spus ca au incetat sa mai initieze actul sexual din cauza ca sunt prea nervosi. Cata tensiune!

8. Numai 6% dintre barbati au spus ca oboseala este unul dintre factorii care i-au determinat sa renunte la sex. Si doar 9% dintre ei au spus ca nu au timp.

9. Foarte multe femei, adica 57%, cred ca sotii lor sunt deprimati. Ce e de facut?!

Tu cum crezi ca poate pastra un cuplu pasiunea?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”