Zero probleme de sanatate orala

Luna Colgate isi asuma, in principal, un rol educational.
  • Publicat:
Zero probleme de sanatate orala
Zero probleme de sanatate orala

Colgate-Palmolive Romania si Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata in Romania (AMSPPR) demareaza in luna martie cea de-a XII-a editie a programului Luna Colgate, cel mai complex si mai amplu program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale.

In contextul cresterii principalelor afectiuni orale in Romania, corelata cu un nivel scazut de consum al produselor de ingrijire orala, initiativa Luna Colgate isi asuma, in principal, un rol educational. Acela de a-i ajuta pe consumatori sa constientizeze importanta igienei orale si a controalelor stomatologice periodice preventive.

Editia din acest an promoveaza conceptul parteneriatului Colgate – AMSPPR pentru “0 probleme de sanatate orala”, abordand consumatorii in activitati specifice unei campanii integrate cu scop educativ.

Gratie colaborarii dintre Colgate si AMSPPR, consumatorii pot beneficia de consultatii gratuite pentru depistarea problemelor de sanatate orala in oricare dintre cele peste 2400 de cabinete participante la programul Luna Colgate de pe intreg teritoriul tarii.

Campania se desfasoara si in principalele lanturi de magazine si farmacii din Bucuresti si din tara, in care, pe tot parcursul lunii martie, promoterii specializati vor oferi consumatorilor Colgate un set educational format dintr-o pasta de dinti Colgate Total 19 ml si un ghid de sanatate orala din care pot afla cele mai importante informatii privitoare la dobandirea si mentinerea unei stari optime de sanatate orala.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Atentie, intram in sezonul alergiilor
Atentie, intram in sezonul alergiilor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”