(P) Laptele, mereu alaturi de noi

Este cu noi inca din prima zi de nastere, oferindu-ne substantele si vitaminele necesare pentru a putea face primii pasi ca sa descoperim lumea
  • Publicat:
(P) Laptele, mereu alaturi de noi
(P) Laptele, mereu alaturi de noi

Este cu noi inca din prima zi de nastere, oferindu-ne substantele si vitaminele necesare pentru a putea face primii pasi ca sa descoperim lumea.

Avem sa il intalnim putin mai tarziu, o data cu primele iesiri la joaca, protejandu-ne oasele si ajutandu-ne sa crestem frumos. In adolescenta, are grija de tenul nostru si de inevitabilele cosuri care ne marcheaza primele impresii despre viata si relatii, oferindu-ne energia de a o lua mereu de la capat si de a invata din greseli.

Rolul sau nu se opreste aici: o data cu primul job si intrarea noastra intr-un nou ritm de viata este acolo, avand grija de sanatatea noastra, prevenind afectiunile cardiovasculare sau infectiile prin marirea capacitatii de formare a anticorpilor, pastrandu-ne parul frumos, tenul luminos si o silueta armonioasa.

Este alaturi de noi si atunci cand asteptam venirea pe lume a copiiilor protejand, prin aportul semnificativ de calciu, femeile insarcinate de complicatiile ce pot aparea.

Pentru a afla mai multe detalii despre rolul acestuia in viata si sanatatea noastra, intra pe www.bealapte.ro!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”