Nu mai pune coajă de lămâie sau portocală în prăjituri! Conține substanțe periculoase

  • Publicat:
Nu mai pune coajă de lămâie sau portocală în prăjituri! Conține substanțe periculoase

Coaja de citrice, portocale sau lămâie, este extrem de toxică din cauza substanțelor periculoase. Acestea sunt consumate des de către români, fără să știe cât de dăunătoare pot fi.

De multe ori, coaja de portocale sau lămâie este des utilizată pentru prăjituri sau cozonac. Deși cojile de citrice conțin multe vitamine, pot fi în același timp extrem de toxice pentru organismul nostru. Citricele au efecte benefice asupra sistemului imunitar, cardiovascular și protejează organele de radicalii liberi. Totuși, cojile acestora pot fi un pericol mare fiindcă pot conține pesticide. Citește AICI ce poți face înainte să le consumi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”