Noutăţi în farmacii în octombrie

Pentru că ne pregătim de vremuri reci, cu vânt şi piele uscată, vă propunem câteva produse specifice de îngrijire, pentru tenul sensibil, pentru îngrijirea delicată a bebeluşilor, pentru pielea uscată şi deshidratată, dar şi un supliment de vitamina C pentru a ferii copii de infecţii sau un plasture de prim ajutor contra herpesului.
  • Publicat:
Noutăţi în farmacii în octombrie

Pentru că ne pregătim de vremuri reci, cu vânt şi piele uscată, vă propunem câteva produse specifice de îngrijire, pentru tenul sensibil, pentru îngrijirea delicată a bebeluşilor, pentru pielea uscată şi deshidratată, dar şi un supliment de vitamina C pentru a ferii copii de infecţii sau un plasture de prim ajutor contra herpesului.

Odată cu sezonul rece fiţi atenţi şi la primele simptome ale răcelii şi ale gripei.

Cele mai multe răceli încep cu o durere în gât pentru una sau două zile. Un nas înfundat sau curgerea nasului este, de asemenea, ceva obişnuit unei răceli.
Gâtul inflamat poate fi un simptom al gripei, dar pe lângă asta gripa este însoţită de oboseală şi alte simptome, care se petrec de multe ori dintr-o dată precum febră, dureri de cap, dureri musculare, congestie, tuse, iar acestea tind să apară brusc şi sunt mult mai intense decat simptomele de raceală.
 

 

Avene Trixera pentru tenul foarte uscat şi pielea sensibilă atopică

Gama Avene Trixera este creată de medicii dermatologi pentru protejarea tenului foarte uscat şi a pielii sensibile atopice, prin refacerea barierii cutanate, calmarea iritaţiilor şi eliminarea senzaţiei de uscăciune şi mâncărime.

Formula are bază mult apreciata apă termală, la care combină beneficiile unor ingrediente precum ceramidele, Omega 3 şi Omega 6 şi glicina.

Gelul de curăţare emolient Avene Trixera este un produs pentru curăţarea zilnică delicată a pielii foarte uscate (81 lei/400 ml).

Balsamul emolient Avene Trixera este un tratament de uz zilnic, intens hidratant, pentru îngrijirea pielii foarte uscate şi atopice, care calmează imediat pielea şi întăreşte baiera cutanată (75.69 lei/ 200 ml)

Cremă emolientă Avene Trixera tratează uscăciunea moderată şi severă, reduce iritaţia şi calmează senzaţia de mâncărime, datorită glicinei şi apei termale Avene (75.69 lei/ 200 ml).

Avene

 

Dermaplast

Te necăjeşte herpesul? Încearcă DermaPlast antiherpetic!


În această perioadă eşti tot mai expusă la stres, microbi şi aglomeraţie, astfel că te poţi trezi într-o dimineaţă cu o umflătură neprietenoasă pe buze. Simţi o arsură, umflătura dă semne ca urmează să se mărească şi ai vrea sa scapi de ea imediat.

Pentru o vindecare rapidă, aplică plasturele de la primele semne de manifestare şi ai grijă ca herpesul să fie acoperit atât ziua, cât şi noaptea. Durerea şi senzaţia de mâncărime sau arsura se vor atenua, vei scăpa de apariţia crustei deranjante şi inestetice şi zona va fi protejată împotriva microbilor.

La primele semne de dezlipire (plasturele poate rezista până la 8 ore) îl poţi înlocui uşor pentru că are un ambalaj elegant, prevăzut cu pensetă şi oglindă.

Plasturele este transparent cu o formă ovală.

Preţ promoţional până pe 30 noiembrie: 32 – 37 lei pentru cutia cu 16 plasturi DermaPlast antiherpetic în farmaciile Dona, Catena, HelpNet şi Gedeon Richter.

 

Uriage
Apa termală Uriage pentru igiena şi îngrijirea bebeluşilor şi copiilor în noua gamă “1ers SOINS”

Produsele URIAGE 1ers SOINS pentru copii sunt hipoalergenice, non-comedogene, nu conţin coloranţi, alcool, săpun sau parabeni
Apa termală Uriage este ingredientul principal al întregii game de produse, 100% naturală, bacteriologic pură, isotonică, are PH neutru şi are un mare conţinut de săruri minerale şi oligo-elemente. Totodată, apa termală Uriage este hidratantă, calmantă şi cicatrizantă. Poate fi folosită şi în pediatrie în dermatitele pleoapelor şi în iritaţiile periorale, în eritemul fesier, rinite alergice, dar şi pentru igiena ochilor bebeluşilor.
Gama contine :
Isophy monodoze x 18fiole – 100% Apă Termală Uriage pentru igiena nasului şi ochilor (29 lei)

Isophy spray nazal x 100ml  – 100% Apă Termală Uriage, curăţă, calmează, hidratează mucoasa nazală (43lei)

1-ere Eau loţiune copii x 500ml – curăţă şi elimină toate impurităţile şi murdăria de pe faţă, corp şi zona scutecului, fără a necesita clătire (47 lei).

1-ers Şerveţele umede pentru copii x 25buc (29lei)

Creme Lavante Bebe x 500ml – gel-cremă de spălare cu 1/3 lapte nutritiv, produs 2 în 1 curăţă şi hăneşte fără să usuce pielea bebelusului (77 lei)

1-er Lait – lapte hidratant pt copii x 400ml cu Apă Termală Uriage; Unt din arborele Shea, unt din seminţe de arbore Illipe, glicerină, Aloe Vera (60 lei)

1-er Change x 75ml este un tratament non ocluziv, protector şi absorbant, ce calmează, purifică şi regenerează pielea iritată, pentru zona scutecului cu Apă Termală Uriage, oxid de zinc, calamină, Centella Asiatica, piroctolamină (36 lei)

1-ere Cremă Hidratantă x 40ml – hidratează şi protejează zonele expuse agresiunilor climatice, cu Apă Termală Uriage, unt de karite, glicerină, activi dermo-protectori (45 lei)
Produsele pot fi găsite în farmacii.

 

Un sirop ce îţi fereşte copilul de infecţii

Vitamin C (118,5 ml) cu gust de portocale de la Secom are efect imunostimulator şi ţine la distanţă de copilul tău virusurile, bacteriile, fungii şi paraziţii.

În plus are efect antioxidant, îmbunătăţeşte absorbţia fierului si a calciului în organism, creşte acuitatea vizuală şi are efect antihistaminic, protejând de alergii.

Produsul Vitamin C de la Secom este lichid, pentru o absorbţie optimă, are gust natural de portocale, ajunge 95 de zile de administrare şi este recomandat de Societatea Română de Pediatrie (52,5 lei).

Secom + Vitamin C

 

Pharmaceris baby
Pharmaceris B – îngrijire delicată a pielii încă din primele zile de viaţă


Pharmaceris Baby gel delicat pentru spălarea corpului şi părului: un excelent înlocuitor al gelului şi săpunului tradiţional, este destinat pentru spălarea zilnică a pielii sensibile a corpului şi părului copiilor şi bebeluşilor. Combinaţia de ceară de mango şi ulei de canola stimulează procesul de nutriţie intensă a pielii, şi previne iritaţiile. (39 lei, 300 ml)

Pharmaceris Baby cremă protectoare împotriva eritemului fesier: este recomandat îndeosebi pentru tratarea eritemului fesier. Protejează pielea copilului împotriva iritaţiilor şi crează un strat protector impermeabil la umiditate, dar permite aerisirea- indispensabilă procesului de vindecare. D-pantenolul şi oxidul de zinc conţinute calmează senzaţia de iritaţie şi favorizează vindecarea, iar extractul de alge aurii consolidează bariera lipidică a pielii, prevenind iritaţiile şi ajutând la regenerarea epidermului (29 lei, 150 ml).

Pharmaceris Baby loţiune hidratantă de corp: are formula uşoară, nelipicioasă, non-grasă şi rapid absorbabilă; este destinată îngrijirii zilnice a pielii delicate şi sensibile cu tendinţă spre iritaţii şi atopie (49 lei, 300 ml).

Disponibile doar in farmacii, produsele Pharmaceris B sunt hipoalergenice, fără parabeni, coloranţi şi substanţe parfumate.

 

NEOVOX calmează durerea în gât

În sezonul răcelilor şi gripelor, NEOVOX pe bază de lămâie, mentol şi vitamina C este special conceput împotriva durerilor în gât şi pentru calmarea tusei.

Este disponibil în cutii cu 16 comprimate pentru supt: 12 lei, preţ valabil în Farmaciile BELLADONNA.

Neovox

Citeşte şi: Din secretele sistemului imunitar

Ai nevoie de calciu şi magneziu? Află când, cum şi cât să iei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”