Ce tip de dezinfectant să cumperi

Sterge.ro este un magazin online pentru comercializarea produselor de dezinfectare profesionale. Produsele inovatoare îndeplinesc standardele europene de calitate, precum și cele mai noi tendințe moderne în materie de siguranță și dezvoltare în domeniul igienei publice, adaptate nevoilor pieței.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce tip de dezinfectant să cumperi

Sterge.ro oferă o gamă largă de soluții profesionale de igienă, dezinfectanți și siguranța muncii în domenii din toate ramurile profesionale.

Activitate hotelieră și restaurant

Soluții profesionale pentru dezinfectarea completă a hotelurilor, lanțurilor de restaurante, barurilor, bucătăriilor de catering, bazinelor de apă, fitness-ului, spa-urilor și altele.

Agricultură

Soluții concepute special pentru fermieri, ferme și clinici veterinare.

Industria cosmetică

Dezinfectanți pentru companii și laboratoare implicate în producția și comerțul produselor cosmetice, dezinfectarea suprafeței, dezinfectarea liniilor de producție, dezinfectarea articolelor de sticlă de laborator etc.

Industria alimentară

Dezinfectanți pentru dezinfectarea specializată a întreprinderilor lactate, producția și prelucrarea cărnii, industria îmbutelierii de apă, bere, vin; dezinfectarea magazinelor alimentare, cofetărie și brutărie.

Spitale

Dezinfectanți pentru dezinfectare antimicrobiană, bactericidă, fungicidă și virucidă extrem de eficientă în laboratoare, instituții medicale, dezinfectarea lenjeriei de spital, dezinfectarea instrumentelor medicale și dentare etc.

Birouri, case și școli

Soluții concepute pentru curățenie, igienă profesională, dezinfectare, protecție împotriva microbilor, virușilor, ciupercilor etc. din școli, birouri și acasă.

Dezinfectant profesional de suprafață

Acest tip de dezinfectant este un preparat lichid concentrat cu biocide și are acțiune virocidă. Are o acțiune eficientă asupra virusurilor, algelor, ciupercilor și mucegaiurilor, HIV, virusul Hepatitei B, HIV, HIV. A2-Asia, Virusul Colorado, Grippal PR8 Virus, Poxvirus, Virusvaccinal, Adenovirus și altele.

Domeniile de aplicare ale acestui tip de produs sunt curățarea și dezinfectarea suprafețelor din industrie, turism și industria alimentară, produse cosmetice și farmaceutice, cabinete veterinare, instalații de sănătate și medicale. Instalații publice (restaurante și bucătării publice, vehicule, școli, terase, magazine birouri, fitness), dezinfectarea liniilor de preparare în zonele de producție a produselor alimentare și băuturi; dezinfectarea ustensilelor, tacâmurilor.

Dezinfectant profesional pentru mâini

Dezinfectantul pentru mâini are o acțiune bactericidă, fungicidă și viricidă împotriva Staphylococcus aureus, Salmonella typhosa, Pseudonomas aeruginosa, Hyperacide Corynebacterium, forme vegetative de Bacillus subtilis și Pseudomilzbrand facica, Sarcocina Protera Proteus mirabilis, Anabaena cilindrică, Chiorella vulgaris, tenis Oscillatoria, Stigeoclonium sp., Aspergillus niger.

Domeniile de aplicare ale acestui dezinfectant cuprind atat utilizatorii profesionali, cat si cei casnici. Igienizarea mâinilor se face cu agenți prietenoși cu pielea și glicerină, ceea ce face ca pielea să devină moale și netedă. Este adecvat în special pentru utilizarea frecventă și este utilizat fără diluare.

Detergent profesional pentru dezinfectarea suprafețelor

Acest tip de dezinfectant este un preparat lichid concentrat, care are acțiuni antimicrobiene împotriva gram pozitiv și gram negativ, microorganisme, inclusiv cauzele infecțiilor nosocomiale, TBC, virusuri (conform datelor teoretice ale companiilor care importă ingredientele active: adenovirus, gripă virală, enterovirusuri, rotavirus, hepatită A, B, C, HIV, virusuri herpetice) și acțiune fungicidă.

Domeniile de aplicare ale acestui dezinfectant profesional sunt suprafețele rezistente la apă în instalațiile medicale și laboratoare, a suprafețelor din zonele de risc, având acțiuni bune de curățare, dezinfectarea incubatoarelor, dezinfectarea lenjeriei de spital și a hainelor de lucru în instituțiile medicale și laboratoare, dezinfectarea instrumentelor medicale și dentare, a ustensilelor de laborator în instituțiile medicale și laboratoare, dezinfectare, combinată cu o bună acțiune de curățare a suprafețelor din hoteluri, transport, saune, băi, saloane de înfrumusețare etc.).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Spune adio nasului înfundat!
Spune adio nasului înfundat!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân