CSID: Alergie la argint

Cititorii intreaba specialistul.
  • Publicat:
CSID: Alergie la argint
CSID: Alergie la argint

De un an de zile, port un lantisor de argint la gat. Nu au existat probleme pana acum, dar in ultimul timp, se innegreste foarte rau. Mai ales in spate, sub ceafa. Am inteles de la niste prieteni ca ar fi din cauza ca as putea fi bolnav. Lantul se innegreste foarte rau. Puteti sa-mi dati un sfat?

Lantul de argint sau dintr-un alt metal este un bun „vehicul“ pentru virusurile papiloma, generand acele excrescente maro de pe gat si piept. Din cauza lantului ele se vor inmulti. Este bine sa eviti purtarea lui.

Implant dentar

As dori sa ma informez despre un cabinet performant de implant dentar din Constanta sau din Bucuresti. Ce imi puteti recomanda?

Dupa parerea mea, cele mai bune recomandari in aceasta situatie se fac de catre apropiati, prieteni, per­soane cu care poti tine legatura si „verifica“ evolutia tratamentului.

Eu ma feresc sa fac astfel de reco­man­dari pentru ca diferentele de pret dicteaza si calitatea serviciilor si aceasta e o hotarare cu un mare accent pe componenta financiara.

Umidificator in camera copilului

Puteti sa-mi spuneti daca este reco­man­data folosirea umidificatorului in
camera copilului. Copilul meu are numai un ani­sor. Care este diferenta intre umi­di­fi­ca­torul cu abur cald si cel cu abur rece sau umidificatorul electric?

Care dintre ele este recomandat (daca se recomanda folosirea lor)? Care este umiditatea normala in camera (vara si iarna)?

Umidificatorul este recomandat in casele din oras, supraincalzite, dar intotdeauna in functie de umiditatea din camera. Stiu ca trebuie sa va in­grijorati daca aceasta scade sub 30% si ca ar trebui sa preferati aburul rece.

Umidificatorul previne o serie de afectiuni ale mucoasei rinosinusale si complicatiile acestora (suprainfectii).

Citeste si Cand se incinge telefonul intra dermatita pe fir
                  Invitatie la ceai

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”