Mai multă energie, mai puține griji pentru diabet cu Thioalpha 600 mg! (P)

  • Publicat:
Mai multă energie, mai puține griji pentru diabet cu Thioalpha 600 mg! (P)

Organizația Mondială a Sănătății avertizează asupra extinderii diabetului la nivel global: de la 108 milioane de cazuri în 1980 la 463 de milioane în 2019! În țara noastră, aproape 1,8 milioane de persoane trăiesc cu această suferință. Având în vedere că majoritatea acestor cazuri sunt diabet de tip II, dobândit, orice soluție care poate aduce ameliorarea acestei boli este salutară, precum suplimentul alimentar BioSunLine® Thioalpha 600 mg.

Cel mai frecvent factor favorizant al diabetului de tip II este excesul ponderal, sub acțiunea căruia organismul devine rezistent la insulină – hormonul de bază în metabolizarea glucidelor; astfel, nu mai poate fi ținută sub control cantitatea de glucoză din sânge, iar efectele negative ale hiperglicemiei pot îmbrăca până la cele mai grave forme, precum coma diabetică.

Diabetul afectează întreg organismul, perturbând o multitudine de procese, printre care două foarte importante: producerea de energie la nivel celular și procesul de metabolizare a nutrienților din alimentația noastră. Un mare ajutor în aceste procese este acidul alfa lipoic, un acid gras care se găsește în mod natural în organism, în mitocondrie – fabrica de energie a celulei – fiind recunoscut drept un puternic antioxidant, esențial în metabolismul glucozei.

Eficiența sa a fost studiată în mai multe afecțiuni patologice datorită proprietăților sale antioxidante, dar cel mai frecvent a fost testat în raport cu diabetul zaharat, descoperindu-se efecte benefice asupra glicemiei și asupra rezistenței la insulină.

De asemenea, acidul alfa lipoic îmbunătățește simptomele neuropatiei diabetice (amorțire sau furnicături la nivelul membrelor pe fondul deteriorării nervilor periferici), putând fi de mare ajutor în prevenția complicațiilor specifice, precum „piciorul diabetic”; acesta se manifestă prin apariția infecțiilor frecvente la nivelul piciorului, ulcerații, distrugerea progresivă a articulațiilor și oaselor.

Suplimentul BioSunLine® Thioalpha 600 mg: nu doar util, ci și versatil!

Pe lângă beneficiile incontestabile pe care le are asupra pacienților cu diabet, acidul alfa lipoic, grație capacității sale de a fi solubil atât în apă, cât și în grăsimi, permite neutralizarea mai multor tipuri de radicali liberi, fiind considerat un antioxidant universal. Și un potențator al altor antioxidanți majori din organism, precum vitaminele E și C.

Organismul secretă o cantitate mică de acid alfa lipoic, dar, cu o planificare nutrițională riguroasă putem susține necesarul de acid alfa lipoic din alimentație. Astfel, avem nevoie să includem în meniul nostru roșii, spanac, morcovi, varză de Bruxelles, sfeclă, broccoli, dar și carne roșie și organe animale. Însă, în caz de boală, a fost semnalată incapacitatea organismului de a mai produce această substanță la parametrii normali.

Suplimentul BioSunLine® Thioalpha 600 mg este soluția cea mai la îndemână pentru a atinge cantitatea necesară de acid alfa lipoic pentru a beneficia de efectele terapeutice ale acestei substanțe și a aduce o îmbunătățire stării de sănătate.

BioSunLine® Thioalpha® 600 mg este elaborat sub control farmaceutic cu respectarea normelor de bună fabricație a medicamentelor (GMP), fără zahăr, coloranți, conservanți, gluten, aromatizanți și îndulcitori artificiali.

Suplimentele alimentare BioSunLine® sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, cu ingrediente din surse naturale: extracte standardizate, îndulcitori naturali, arome și coloranți naturali (din plante).

Suplimentele BioSunLine® sunt disponibile pe www.biosunline.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia