Coşuleţe cu spanac şi sos de soia

Ingrediente: pateuri congelate, ulei de soia, tofu, alune de padure, spanac, sos de soia, ardei iuti uscati, sucul unei lamai.
  • Publicat:
Coşuleţe cu spanac şi sos de soia

Ingrediente: pateuri congelate, ulei de soia, tofu, alune de padure, spanac, sos de soia, ardei iuti uscati, sucul unei lamai.

Mod de preparare:

Puneti pateurile in forme de briose pe care le-ati tapetat in prealabil cu ulei de soia. Se lasa la temperatura camerei timp de 4 ore. Se amesteca tofu cu alunele pisate si pe trage putin pe foc. Într-un bol, puneti peste tofu spanacul, sosul de soia si ardeii iuti.

Mixati bine. Fiecare pateu se taie pe mijloc si se adauga doua linguri din amestecul realizat. Se da la cuptor preincalzit pana cand se coace pateul. Consumati spanac inghetat tot timpul anului in special pentru fibrele pe care le contine.

Acesta contine, de asemenea, o cantitate semnificativa de fier. Însa e greu absorbabil de catre organism, indiferent cat spanac ati manca. Ca sa va bucurati de cat mai mult fier din spanac, acesta se mixeaza cu suc de lamaie sau cu putin otet natural din vin.

Atentie! Fierul hemic pe care il poate folosi organismul uman se gaseste doar in produsele animale, pe care insa trebuie sa le consumati cu moderatie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mâncare cu fasole Flageolet şi bureţi
Mâncare cu fasole Flageolet şi bureţi
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”