Tartă de orez cu nuci pecan şi ceapă caramelizată

Reteta delicioasa de tarta din orez, cascaval, nuci pecan si ceapa caramelizata.
Tartă de orez cu nuci pecan şi ceapă caramelizată
Tarta de orez cu nuci pecan si ceapa caramelizata

Ingrediente: 2 lingurite de unt; 3 cepe dulci medii, taiate julien; 3 cesti de orez fiert in supa din ­3 Knorr Cub Gaina; ¾ ceasca branza parmezan; 3 oua; 2 cesti cascaval afumat dat pe razatoare; ¾ ceasca nuci pecan maruntite

Mod de preparare: Se preincalzeste cuptorul la 200° C. Intre timp, untul se pune intr-o cratita la foc mediu pana se topeste, apoi se adauga ceapa si se lasa pana cand capata o culoare maronie (se amesteca din cand in cand).

Alaturi, intr-un castron, se amesteca orezul in supa preparata ca baza din 3 Knorr Cub Gaina cu ouale si branza parmezan, iar dupa ce compozitia s-a omogenizat se asaza intr-o forma de tarta, se preseaza bine, deasupra se intinde ceapa caramelizata, apoi cascavalul afumat ras si nucile maruntite.

Se introduce in cuptor si se tine 12-15 minute, pana cand nucile devin aramii.





Orez mediteranean
Orez mediteranean