Da frau liber fanteziilor!

Ai avut intotdeauna fantezii legate de aumite situatii sau persoane cu care ti-ai dorit sa fi. Alta data ai trecut la actiune si le-ai pus in practica dar trebuie sa recunosti ca de multe ori ai vrut sa afli ce gandesc barbatii si ce fantezii au cel mai des.
  • Publicat:
Da frau liber fanteziilor!
Da frau liber fanteziilor!

Ai avut intotdeauna fantezii legate de aumite situatii sau persoane cu care ti-ai dorit sa fii. Alta data ai trecut la actiune si le-ai pus in practica dar trebuie sa recunosti ca de multe ori ai vrut sa aflii ce gandesc barbatii si ce fantezii au cel mai des.

Pentru inceput este bine sa stii ca exista o diferenta considerabila intre fanteziile barbatilor si cele ale femeilor. Femeile au nevoie de o legatura psihica inainte de cea fizica cu un barbat, de aceea ele isi imagineaza o conversatie in timpul careia iubitul sa preia initiativa si sa inceapa preludiul actului sexual.

Imaginatia barbatilor este in schimb mult mai bogata la acest capitol, ei dorindu-si sa faca sex cu o partenera cu care poate nu ar avea nici o sansa in viata reala: actirta, cantareata sau chiar femeia aceea sexy cu care ieri s-au intalnit in lift dar, ce pacat, ea era deja insotita!

Cum poti sa creezi un numitor comun al fanteziilor tale si ale iubitului si unde poti sa tragi linie? Simplu, tu faci scenariul si distribui rolurile!

1. Imagineaza-ti o a treia persoana care intra in joc, un barbat sau o femeie dupa preferintele tale. Aceasta va prelua initiativa sau se va lasa dominat/a de tine. Alegerea iti apartine!

2. Cum ar fi daca pentru o zi ai juca rolul unei fane rebele si el al unui star rock? Intalnirea ar avea loc la un restaurant sau bar pe care nu l-ati mai frecventat niciodata, iar tu, inocenta dar hotarata, ai veni spre el rugandu-l sa-si indrepte privirea fermecatoare spre tine si sa-ti acorde un autograf. Dar descoperi ca nu ai nici hartie si nici pix. Solutia salvatoare vine de la el care se ofera sa isi puna pretioasa semnatura intr-un loc pe care nu il poti dezvalui in public. Mai departe este randul tau sa decizi: fantezie sau realitate?

3. Ai trecut la actiune dar in mijlocul ei iti dai seama ca rolul nu ti se potriveste atat de bine pe cat ai sperat. Stabiliti un semnal prin care sa opriti “jocurile”. Nu te intrista, el te va intelege si te va aprecia si mai mult ca ai incercat sa-i pui dorinta in parctica.

4. Esti genul care nu isi doreste o relatie serioasa dar esti dornica de experiente noi? Sexul cu o persoana straina poate fi foarte incitant. Esti libera sa alegi si sa preiei initiativa. Dar nu uita de mijloacele de protectie daca vrei sa pui in practica acesta fantezie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”